Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
cestopisy

Divňáci z Ňjújorku - 6%
Další autorská kniha Petr Nikla plná poezie a výtvarna z jeho dvouletého amerického pobytu.
cestopisy

Divňáci z Ňjújorku

398 Kč
374 Kč
V dálavách světů - 11%
Výbor cestopisných próz legendárního cestovatele, který v 80. letech poprvé vydalo nakladatelství manželů Škvoreckých. Unikátní texty provedou čtenáře téměř všemi světadíly, doplněno fotografiemi.
cestopisy

V dálavách světů

269 Kč
239 Kč
Gibraltar - 11%
Na 8 tis. kilometrech ujetých za dvacet dní se z běžných každodenních zážitků skládá obraz naturelů jednotlivých národů Evropy na západ a jihozápad od nás. Jediným pevně daným cílem je maják na Gibraltaru.
cestopisy

Gibraltar

180 Kč
160 Kč
Jižní Amerikou nejen na motocyklu I. - 11%
Kniha pojednává o cestě Petra Macourka a jeho kamaráda Vojty Jižní Amerikou. Není nouze o dobrodružné zážitky, veselé i smutné setkání. Případné zájemce o cestování kniha upozorňuje na nebezpečná místa a také na místa opomíjená, leč krásná.
cestopisy

Jižní Amerikou nejen na motocyklu I.

257 Kč
228 Kč
Útěk a návrat - 11%
(2x)

Vtipné, dobrodružné a chytré osobní zápisky mladé profesorky z Moravy, která už pět let učí angličtinu na Weifangské Univerzitě v Čině.

cestopisy

Útěk a návrat

170 Kč
151 Kč
Profesor v Antarktidě - 11%
V pořadí čtvrtý svazek edice Osobnost přináší portrét profesora Pavla Proška, který se ovšem značně vymyká tradiční představě univerzitního profesora zavaleného knihami.
cestopisy

Profesor v Antarktidě

320 Kč
284 Kč
Havajské ostrovy - 11%
Leoš Šimánek na svých cestách již několikrát navštívil Havaj. Tentokráte si však pro toto souostroví udělal hodně času. S manželkou, synem a dcerou důkladně procestovali všech šest hlavních ostrovů, a to nejen v létě, nýbrž i v zimě.
cestopisy

Havajské ostrovy

358 Kč
318 Kč
Střední Amerika: Mezi dvěma oceány - 11%
Autor této knihy, Pavel Maňas, se narodil v roce 1973 v Plzni, je ženatý a nyní žije v Praze. Pracuje jako produktový manařer v obchodní firmě. Kniha "Mezi dvěma oceány" je jeho cestopisným debutem, nikoliv však prvotinou.
cestopisy

Střední Amerika: Mezi dvěma oceány

135 Kč
120 Kč
Horolezec Leopold Sulovský - 11%
Otevřená výpověď prvního Čecha na nejvyšší hoře světa Mount Everestu, člověka, který vystoupil na další dva osmitisícové vrcholy a sedm sedmitisícových v nejvyšších pohořích světa.
cestopisy

Horolezec Leopold Sulovský

89 Kč
79 Kč
Pěti kontinenty vážně i nevážně - 11%
Původní český zábavný cestopis, spojující historické a architektonické poznatky s atmosférou tržišť a zvláštními setkáními.
cestopisy

Pěti kontinenty vážně i nevážně

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 371 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 > >>