Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
podle věku

Stomatologie - 20%
Stomatologie je lékařským oborem, který se zabývá prevencí, diagnostikou, léčením a výzkumem onemocnění a vývojových poruch zubů, chrupu a všech tkání dutiny ústní, jakož i orgánů a tkání topograficky s ní souvisejících.
podle věku
Ukázky

Stomatologie

336 Kč
269 Kč
Autoimunita - 20%
Mimořádně závažné a aktuální téma nalézá své cílové čtenáře mezi praktickými lékaři i specialisty. Kniha dobře poslouží i studentům medicíny a přírodovědy.
podle věku
Ukázky

Autoimunita

186 Kč
149 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
podle věku
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Embryologie - 20%
Učebnice embryologie je druhým českým vydáním, které navazuje na jednu z prvních českých učebnic embryologie, napsanou prof. MUDr. Z. Frankenbergerem, vydanou Melantrichem ve 30. letech minulého století. Autor je žákem prof. Frankenbergera.
podle věku
Ukázky

Embryologie

332 Kč
266 Kč
Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře - 20%
Publikace přehledným a srozumitelným způsobem pojednává o základních kardiologických problémech, se kterými se setkává dětský lékař ve své každodenní praxi. V prvních kapitolách knihy jsou postupně probrány nejčastější klinické problémy.
podle věku
Ukázky

Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře

169 Kč
135 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
podle věku
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
podle věku
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Patobiochemie - 20%
Publikace je určena zejména pro studenty medicíny a byla vytvořena kolektivem předních odborníků 1. LF UK v Praze. Kniha podobného charakteru není tohoto času k dispozici.
podle věku
Ukázky

Patobiochemie

254 Kč
203 Kč
Psychiatrická ošetřovatelská péče - 20%
První učebnice, která vyčerpávajícím způsobem pokrývá problematiku ošetřovatelské péče v psychiatrii, je určena nejen studentům a učitelkám ošetřovatelství na všech stupních vzdělávání, ale také sestrám v praxi.
podle věku
Ukázky

Psychiatrická ošetřovatelská péče

229 Kč
183 Kč
Vnitřní lékařství pro stomatology - 20%
Tuto základní učebnici v oboru ocení nejen studenti stomatologie, ale pro svou stručnost, přehlednost a výstižnost je přínosem jak pro mediky obecně ale i pro mladé lékaře všech zaměření.
podle věku
Ukázky

Vnitřní lékařství pro stomatology

407 Kč
326 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 382 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 > >>