Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
sci-fi a fantasy

Devotus - 19%
V malém městečku Kaden, ležícím na severu království Tramors se dějí prapodivné věci. Bývalý starosta zemřel záhadnou smrtí, funkci zdědil jeho syn Libren, který ovšem ve městě nevyrůstal.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Devotus

52 Kč
42 Kč
Křišťálový meč - 20%
Každý může zradit... Nenechte si ujít pokračování Rudé královny! Krev Mare Barrowové je rudá jako většiny obyčejných lidí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Křišťálový meč

299 Kč
239 Kč
Ranyt - 20%
Mladý elf Ranyt se vydává na dlouhou a nejistou cestu – musí najít vraha svých rodičů. Na hřbetě černého pantera překonává nebezpečí a nástrahy, bojuje o život; potkává sympatickou druidku Daniru, která ho nejen provází, ale také mu pomáhá.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranyt

89 Kč
71 Kč
Snížkova dobrodružství - 20%
Volné pokračování trilogie Poselství jednorožců.Snížek je kočkoroh. Spokojeně si žije u Veragina, u kterého má zajištěn neomezený přísun jídla a spát může, kdykoli se mu zachce. Se vším je ale konec, když se nechá vlákat do pasti a probudí se zavřený v kleci.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Snížkova dobrodružství

119 Kč
95 Kč
Trosečníci v čase 1 – Setkání - 20%
První díl bestsellerové série, kterou přečtete jedním dechem. Jonáš a jeho kamarád Karlos od malička věděli, že jsou adoptovaní. Nikdy po svých rodičích nepátrali a nepřišlo jim to nikterak zajímavé. Jednoho dne oba dostanou podivný dopis, ve kterém stojí: Měj se na pozoru, jdou si pro tebe! A následují další stejně zlověstné anonymy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Trosečníci v čase 1 – Setkání

129 Kč
103 Kč
Učedník a pyramida Orků - 20%
Fletchera s Ignatiem uvěznila inkvizice pro zločin, jehož se nedopustili. Když pak král chystá výpravu na nebezpečné území orků, povolá i Fletchera. Právě k němu se upírají naděje celého království.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Učedník a pyramida Orků

149 Kč
119 Kč
Výjimeční - 19%
(2x)
Mezi námi žijí lidé s nadpřirozenými schopnostmi, kteří se například umí proměnit do jakékoliv věci, stroje, zbraně, zvířete, nebo mají telekinetické či telepatické schopnosti, atd. Žijí s námi také upíři, nemrtví, vlkodlaci, nymfy, ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Výjimeční

52 Kč
42 Kč
Země příběhů - Kouzelné přání - 20%
(1x)
První díl fascinujícího příběhu ze země pohádek si získal srdce milionů dětí i dospělých po celém světě. Zazvonil zvonec a pohádky je konec…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Země příběhů - Kouzelné přání

249 Kč
199 Kč
Žabinčina dobrodružství - 20%
Fantastické světy neobývají jen draci, hrdinové, dámy v nesnázích a démoni. Žijí v nich i tvorové nepatrnější a na první pohled mnohem méně zajímaví. Například květinové víly. Toto je v šesti povídkách zpráva o šesti dobrodružstvích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Žabinčina dobrodružství

35 Kč
28 Kč
Hraničářův učeň 10 - Císař Nihon-Džinu - 20%
(1x)
Horác by se coby vyslanec v cizí zemi neměl vměšovat do vnitřních záležitostí – ale nedokáže nečinně přihlížet, jak se křivopřísežný šlechtic pokouší uchvátit trůn.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 10 - Císař Nihon-Džinu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 381 - 390 z 398 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 > >>