Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
naučné

Spolkla mě knihovna - 20%
Schválně, jaká nejpodivnější věc se ti s knihou stala? Tak třeba Davida a jeho kocoura spolkla knihovna. Jen si to představ: v klidu si chceš číst a najednou jsi uprostřed té nejbláznivější a nejdivočejší výpravy do knižní historie!
naučné
Ukázky

Spolkla mě knihovna

169 Kč
135 Kč
Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
naučné
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
naučné
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
naučné
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Královny a poutníci - 20%
Naše země byly po tisíciletí domovem mnoha lidí. Podle jazyka a zvyklostí třídíme naše předky na Kelty, Germány a Slovany, ale oni sami si říkali jinak.
naučné
Ukázky

Královny a poutníci

349 Kč
279 Kč
Tajemství v láhvi - 20%
(2x)
Hrdinství, s nímž Irena Sendlerová za války zachránila tisícovky židovských dětí, je čas od času zmiňováno v některých knihách, věnujících se ženským "rebelkám". Ale není jedna stránka pro tak výjimečný příběh málo? Je!
naučné
Ukázky

Tajemství v láhvi

159 Kč
127 Kč
Český, česká, české - 20%

České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší vlajky?

naučné
Ukázky

Český, česká, české

199 Kč
159 Kč
Etiketa pro holky a kluky - 20%
Etiketa není žádná věda – je to zkrátka slušné chování. Doma, ve škole, na ulici, v tramvaji, v kině, při sportu, ale třeba i na internetu. Jak se vyhnout různým trapasům a nedorozuměním? Tenhle zábavný průvodce světem slušného chování to srozumitelně vysvětlí všem teenagerům.
naučné
Ukázky

Etiketa pro holky a kluky

194 Kč
155 Kč
Dnes se stalo... - 20%
Každý den v roce se stalo něco zajímavého! Víte, kdy se na televizní obrazovce poprvé objevili Jů a Hele, kdy byla patentovaná Rubikova kostka anebo kdy se Československo poprvé připojilo k internetu?
naučné
Ukázky

Dnes se stalo...

299 Kč
239 Kč
Pozdě bycha honiti - 20%
(2x)

Zábavné zpracování důležitých jazykových záludností. Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.

naučné
Ukázky

Pozdě bycha honiti

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>