Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
sport

Jsem zlatý kripl - 20%
Kniha je osobní zpovědí Davida Drahonínského, který žil do 16 let jako každý jiný kluk. Honil se na hřišti za kulatým nesmyslem, bruslil na zamrzlém rybníku a závodně se věnoval taekwondu.
sport
Ukázky

Jsem zlatý kripl

299 Kč
239 Kč
Martin Michek: O život - 20%
Závodí od dětství, zvládá všechny terény, vyhrává, co se dá, a úspěšně zvládl i nejtěžší světový závod – obávaný Dakar. Příběh kluka, který si staví svou pyramidu snů a málokdy něco vzdává. Jestli vůbec.
sport
Ukázky

Martin Michek: O život

299 Kč
239 Kč
1983 Vojtěch-Enge - 20%
Strhující příběh automobilových závodníků Zdeňka Vojtěcha a Břetislava Engeho, kteří se v roce 1983 stali hvězdami mistrovství Evropy cestovních automobilů...
sport
Ukázky

1983 Vojtěch-Enge

329 Kč
263 Kč
Dotknout se duše - 20%
(1x)

Bilanční rozhovor o zdolávání vrcholů v horách i uvnitř nás Špičkový horolezec, vyznavač alpského stylu, držitel mezinárodního ocenění Zlatý cepín. Ale také partner, otec, syn, bratr a kamarád. Marek Mára Holeček se svému lezeckému i soukromému životu věnuje naplno a s vášní.

sport
Ukázky

Dotknout se duše

299 Kč
239 Kč
Dwayne Johnson: The Rock - 20%
(1x)
Pokud se chcete inspirovat někým, kdo skutečně využil životní příležitosti na maximum, pak si přečtěte tento pozoruhodný příběh jedné z nejznámějších celebrit současnosti. Dwayne „The Rock“ Johnson je známý jako bývalý profesionální wrestler, který ovládl Hollywood díky sérii filmových trháků.
sport
Ukázky

Dwayne Johnson: The Rock

219 Kč
175 Kč
Ivo Koblasa: Nikdy to nevzdávám! - 20%
Nikdy to nevzdávat, to je životní krédo českého handicapovaného sportovce, reprezentanta v cyklistice, Iva Koblasy. Těžká epilepsie v dětství, pák náročná operace mozku, po které se znovu učil chodit, mluvit a zvládat i ty nejběžnější denní činnosti - nic z toho Iva nezastavilo v cestě za jeho snem, stát se skvělým cyklistou a medailistou z velkých šampionátů.
sport
Ukázky

Ivo Koblasa: Nikdy to nevzdávám!

349 Kč
279 Kč
Manželé v běhu - 20%
Jsou dva a jsou sví. Ona je Býk a on Beran. Ona dámička, která odjakživa nesnášela běhání i soutěžení. On kluk, co běhal každý den do školy a taky závodil. Ona byla odjakživa samá ruka, samá noha a snědla toho víc než všichni chlapi v rodině.
sport
Ukázky

Manželé v běhu

259 Kč
207 Kč
Nedosažitelné prvenství - 20%
(1x)
Úctyhodná autobiografie Colina O’Bradyho popisuje jeho úspěšné zotavení z tragické nehody, korunované sólovým pochodem o délce 1500 km napříč Antarktidou.
sport
Ukázky

Nedosažitelné prvenství

279 Kč
223 Kč
Od slackline k tiché radosti - 20%
(2x)
Vyprávění nejznámější české slacklinerky, která chodila kilometr nad zemí na čtyřech kontinentech.
sport
Ukázky

Od slackline k tiché radosti

328 Kč
262 Kč
Jaroslav Juhan - Život bez brzd - 20%
Jaroslav Juhan (1921) patří k nejúspěšnějším československým automobilovým závodníkům v celé historii našeho motoristického sportu, stal se světoběžníkem a mimořádnou osobností v automobilovém oboru.
sport
Ukázky

Jaroslav Juhan - Život bez brzd

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>