Nejprodávanější Kniha v roce 2023
ženy

Deník farářky - 11%
(5x)

"O životě někde mezi nebem a zemí"

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církv

ženy

Deník farářky

359 Kč
319 Kč
Holka statečná - Životní příběh Blanky Čílové - 11%
(1x)
Neuvěřitelný příběh statečné ženy Blanky Čílové (93 let), která se v mládí zapojila do protikomunistického odboje, založený na autentických rozhovorech a archivních materiálech. S manželem Zdeňkem patřila k novopacké odbojové skupině.
ženy

Holka statečná - Životní příběh Blanky Čílové

386 Kč
343 Kč
Manželky nacistů - Ženy na špičce Hitlerova Německa - 11%
(1x)
Tato kniha je fascinujícím vhledem do osobních životů, psychologických profilů i manželství žen Hitlerových pohlavárů. Göring, Goebbels, Himmler, Heydrich, Heß, Bormann – jména, která jsou synonymem moci a vlivu ve třetí říši.
ženy

Manželky nacistů - Ženy na špičce Hitlerova Německa

386 Kč
343 Kč
Toyen - Ilustrovaná biografie - 11%
(4x)
Portréty ze života Marie Čermínové alias Toyen. Ilustrovaná biografie sleduje jednoduchou formou výjimečný život a dílo této světoznámé malířky.
ženy
Ukázky

Toyen - Ilustrovaná biografie

251 Kč
223 Kč
Vzdělaná
(8x)
Strhující pravdivý příběh o síle rodinných pout a odhodlání vydat se vlastní cestou. Tara Westoverová poprvé vkročila do školy, když jí bylo sedmnáct.
ženy
Ukázky

Vzdělaná

319 Kč
Ženy zločinu - 11%
(1x)
Smrtelně nebezpečné ženy a jejich krvavé stopy v historii. Zločin má i ženskou tvář – a nikdo to neví lépe než Lucie Bechynková, zločinožroutka a spoluzakladatelka oceňovaného podcastu Opravdové zločiny.
ženy
Ukázky

Ženy zločinu

404 Kč
359 Kč
Reniin deník - 11%
15. července 1942, středa

Pamatuj si tenhle den; pamatuj si ho dobře. Budeš o něm vyprávět budoucím generacím. Od dnešních 8 hodin jsme uzavřeni v ghettu. Tady teď žiju. Svět je ode mě oddělen a já jsem oddělena od světa.
ženy
Ukázky

Reniin deník

358 Kč
318 Kč
Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
Estée Lauder - Sen o kráse - 11%
Estée Lauder je nejen světoznámá kosmetická značka, ale skrývá se za ní i poutavý životní příběh jedné nevšední ženy. Estée se narodila roku 1908 v newyorské čtvrti Queens jako dcera přistěhovalců z Rakouska-Uherska a díky své schopnosti jít si za sv
ženy

Estée Lauder - Sen o kráse

359 Kč
319 Kč
Katherine - 11%

Slavný hudebník ve vzpomínkách své životní lásky. Katherine, tohle smůla není. Taky nemyslím, že se to někdy změní. A tak povídej, já tě poslouchám rád…“ To napsal Miro Žbirka své lásce v písni Katka. Jaký byl život se slavným muzikantem?

ženy
Ukázky

Katherine

422 Kč
375 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 234 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 24 > >>