Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
svět

Svatí na Karlově mostě
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
svět
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
Barcelona
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
svět
Ukázky

Barcelona

99 Kč
Berlín
Vyčerpávající přehled berlínských atrakcí: katedrály, zámky, památníky a mnoho dalšího. Kam za zážitky: od stylových butiků po legendární noční kluby. Poznejte lépe historii města: Třetí říše, Berlínská filharmonie a kabarety.
svět
Ukázky

Berlín

159 Kč
Srí Lanka,  Maledivy
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
svět
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
Marocké povídky
Cestopisné povídky z Maroka.
svět
Ukázky

Marocké povídky

99 Kč
Prokletá místa Čech a Moravy
Jsou místa, která můžeme bez váhání označit jako prokletá. Může se jednat o prokletí v původním slova smyslu, ale také o hrad, hřbitov, mlýn či kopec, na nichž došlo k nějaké strašlivé události, jež toto místo nesmazatelně poznamenala.
svět
Ukázky

Prokletá místa Čech a Moravy

149 Kč
Tibet
Patří Tibet Tibeťanům, nebo je už dávno multikulturní zemí? Jakou roli dnes hraje dalajláma? Co přinese Tibetu budoucnost? Nepokoje ve Lhase a celosvětové protesty proti čínské politice v Tibetu ukazují, že Tibet je pro mnohé fascinující a tajemnou zemí.
svět
Ukázky

Tibet

135 Kč
Outdoorový průvodce - Šumava a okolí
Šumava a okolíNetradiční outdoorový průvodce vás provede krajem hlubokých lesů, rozsáhlých rašelinišť a stovek potůčků, které jsou zdrojem nejkrásnějších zlatonosných řek - Vltavy, Vydry a Otavy.
svět
Ukázky

Outdoorový průvodce - Šumava a okolí

139 Kč
Mapamátky
Víte, že po Karlově mostě jezdily tramvaje? Tipnete si, kde stojí jediná kubistická lampa v Praze? Uhodnete, kdy otevřelo kino Aero a kterým filmem zahájilo svůj provoz? A uměli byste si představit byty v pilířích Nuselského mostu? Tak co - ještě pořád si myslíte, že vás Praha nemůže ničím překvapit, že o ní víte takřka vše?!
svět
Ukázky

Mapamátky

219 Kč
Co v průvodcích nebývá

Poznejte Prahu z té zábavnější stránky! Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží. Autorka poutavým způsobem přibližuje život pražských obyvatel od počátků osídlení do dvacátého století a věnuje se tématům, která často zůstávají čtenářům skrytá pod vrstvou místopisných hesel.

svět
Ukázky

Co v průvodcích nebývá

209 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>