Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
všeobecné a ostatní

Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Sedm darů menopauzy - 20%
Menopauza je dramatické, ale značně přehlížené vývojové okno vedoucí do druhé poloviny života.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sedm darů menopauzy

245 Kč
196 Kč
Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Dejte sbohem obezitě - 20%
Čím to je, že přes existenci nespočtu diet se lidstvo potýká s epidemií obezity? Počítáme kalorie, pravidelně se hýbeme, ale ručička na váze stále neklesá.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Dejte sbohem obezitě

279 Kč
223 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Sport je bolest - 20%
Buďme k sobě upřímní: žádný sport není stoprocentně zdravý a riziko poranění číhá v každém z nich. Mnozí z nás pak musí svého oblíbeného sportu dokonce zanechat právě kvůli zdravotním problémům, které si při něm způsobí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sport je bolest

349 Kč
279 Kč
Sám sobě výživovým poradcem - 20%
Chcete začít zdravě jíst a lépe se starat o svoje tělo, ale nevíte, jak začít? Ztrácíte se v záplavě diet, které nikdy nefungují tak, jak byste si představovali? Tak by tato kniha pro vás mohla být tou pravou.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sám sobě výživovým poradcem

279 Kč
223 Kč
Spánek miminek - 20%
Spí dost? Spí dobře? Proč ještě neprospí celou noc? Má usínat samo? Proč se budí uprostřed noci s brekem a nejde utišit? Spánek miminek se někdy může zdát jako neskutečně složitý rébus, který dokáže ovlivnit pohodu celé rodiny.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Spánek miminek

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 266 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 27 > >>