Nejprodávanější Kniha v roce 2023
partnerské vztahy

Novomanželé - uživatelská příručka - 11%

Jak přežít novomanželské období, zařídit byt, oblíbit si tchýni a mnoho dalších rad. Konečně svoji! Řekli jste své ano, snědli svatební dort, odjeli na líbánky. Manželství začíná! Založení společného účtu, pořízení bytu, budování rodinného hnízda...

partnerské vztahy
Ukázky

Novomanželé - uživatelská příručka

269 Kč
239 Kč
Obrana masochismu - 11%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
partnerské vztahy

Obrana masochismu

313 Kč
278 Kč
Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky - 11%
Jaké je to být mámou čtyř, šesti, devíti dětí? Jak žijí rodiny, kde jsou v ložnici minimálně čtyři dětské postele? Sedmi rozhovorům, kterým dominují ženy - mnohamámy, sekundují dva rozhovory s muži, protože kde je máma, je i táta.
partnerské vztahy
Ukázky

Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky

312 Kč
278 Kč
Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad - 11%
Jak spolu vydržet co nejdéle? Co dělat, aby se naše manželství nerozpadlo a bylo dobré? Čemu se naopak vyhnout? Jak přijmout obavy z budoucnosti? Jak odpustit a zapomenout? Jak se ubránit manipulaci a jak nastavit vlastní hranice?
partnerské vztahy

Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad

296 Kč
263 Kč
Rozhodnout se pro lásku - 11%
Americký klinický psycholog Stan Tatkin nás seznamuje s inovativním přístupem k párové terapii, v němž se uplatňují nové poznatky neurovědy ve spojení s teorií attachmentu – citové vazby.
partnerské vztahy

Rozhodnout se pro lásku

359 Kč
319 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 11%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
partnerské vztahy

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

89 Kč
79 Kč
Sedm tajemství pro zdravé a šťastné vztahy - 11%
Ve své knížce nám bestselleroví autoři don Miguel Ruiz ml. a Heather Ash Amara sdělují sedm tajemství zdravých a šťastných vztahů.
partnerské vztahy

Sedm tajemství pro zdravé a šťastné vztahy

314 Kč
279 Kč
Můj rodokmen - 11%
Tato kniha, do které můžete zaznamenat jedinečnou rodinnou historii, s prostorem pro záznamy týkající se celé rodiny i jednotlivců, tabulky předků, rodinné tradice a úspěchy, události a fotografie, se rychle stane novým rodinným pokladem.
partnerské vztahy

Můj rodokmen

323 Kč
287 Kč
Muži mají rádi ženy, které se mají rády
(1x)
I chytré ženy dělají hloupé chyby, když dojde na vztahy. Stále znovu a znovu chybují ve stejných věcech; zamilovávají se do stejného typu chlapů, a když jejich vztah ztroskotá, pláčou na ramenou těm stejným kamarádkám.
partnerské vztahy

Muži mají rádi ženy, které se mají rády

89 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
partnerské vztahy

Muži to rádi oblé

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>