Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2023
partnerské vztahy

Každý dokáže mít vztah - 11%
Od konceptu „Tvé vnitřní dítě musí najít domov" k naplněnému partnerství Stefanie Stahl přesvědčivě a realisticky ukazuje, jak lze prací s vnitřním dítětem dosáhnout naplněného vztahu.
partnerské vztahy

Každý dokáže mít vztah

296 Kč
263 Kč
Novomanželé - uživatelská příručka - 11%

Jak přežít novomanželské období, zařídit byt, oblíbit si tchýni a mnoho dalších rad. Konečně svoji! Řekli jste své ano, snědli svatební dort, odjeli na líbánky. Manželství začíná! Založení společného účtu, pořízení bytu, budování rodinného hnízda...

partnerské vztahy
Ukázky

Novomanželé - uživatelská příručka

269 Kč
239 Kč
Obrana masochismu - 11%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
partnerské vztahy

Obrana masochismu

313 Kč
278 Kč
Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky - 11%
Jaké je to být mámou čtyř, šesti, devíti dětí? Jak žijí rodiny, kde jsou v ložnici minimálně čtyři dětské postele? Sedmi rozhovorům, kterým dominují ženy - mnohamámy, sekundují dva rozhovory s muži, protože kde je máma, je i táta.
partnerské vztahy
Ukázky

Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky

312 Kč
278 Kč
Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad - 11%
Jak spolu vydržet co nejdéle? Co dělat, aby se naše manželství nerozpadlo a bylo dobré? Čemu se naopak vyhnout? Jak přijmout obavy z budoucnosti? Jak odpustit a zapomenout? Jak se ubránit manipulaci a jak nastavit vlastní hranice?
partnerské vztahy

Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad

296 Kč
263 Kč
Rozhodnout se pro lásku - 11%
Americký klinický psycholog Stan Tatkin nás seznamuje s inovativním přístupem k párové terapii, v němž se uplatňují nové poznatky neurovědy ve spojení s teorií attachmentu – citové vazby.
partnerské vztahy

Rozhodnout se pro lásku

359 Kč
319 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 11%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
partnerské vztahy

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

89 Kč
79 Kč
Sedm tajemství pro zdravé a šťastné vztahy - 11%
Ve své knížce nám bestselleroví autoři don Miguel Ruiz ml. a Heather Ash Amara sdělují sedm tajemství zdravých a šťastných vztahů.
partnerské vztahy

Sedm tajemství pro zdravé a šťastné vztahy

314 Kč
279 Kč
Můj rodokmen - 11%
Tato kniha, do které můžete zaznamenat jedinečnou rodinnou historii, s prostorem pro záznamy týkající se celé rodiny i jednotlivců, tabulky předků, rodinné tradice a úspěchy, události a fotografie, se rychle stane novým rodinným pokladem.
partnerské vztahy

Můj rodokmen

323 Kč
287 Kč
Muži mají rádi ženy, které se mají rády
(1x)
I chytré ženy dělají hloupé chyby, když dojde na vztahy. Stále znovu a znovu chybují ve stejných věcech; zamilovávají se do stejného typu chlapů, a když jejich vztah ztroskotá, pláčou na ramenou těm stejným kamarádkám.
partnerské vztahy

Muži mají rádi ženy, které se mají rády

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>