Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
biologie

Moudrost lesa
(1x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
biologie
Ukázky

Moudrost lesa

295 Kč
Nová cesta do pravěku
(1x)
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do dávnověku Země? Třeba do doby impozantních dinosaurů? Pozorovat zblízka obrněného stegosaura nebo triceratopse, utíkat před děsivým tyranosaurem, zaplavat si s ichtyosaury, proletět se na rogalu spolu s obřími ptakoještěry nebo si pohladit roztomilé opeřené dinosaurky?
biologie
Ukázky

Nová cesta do pravěku

249 Kč
Obsahuji davy
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
biologie
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
Klinická genetika
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
biologie
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
Geny
Gen, který vám brání zhubnout. Jiný gen, jenž vás „nutí“ jíst sladké. Další gen zaviní, že sice shodíte pár kilo, ale vzápětí je zase naberete – plus dvě kila navíc.
biologie
Ukázky

Geny

259 Kč
Včelařit jako včela
Autor razí názor, že je třeba přejít od pracného a násilného včelaření nástavkového k přirozenému včelaření modulovému. Kniha vyvrací mnohé mýty o moru včelího plodu a radikálně polemizuje s názory zastánců nástavkového včelaření.
biologie
Ukázky

Včelařit jako včela

279 Kč
Přírodě na stopě
Peter Wohlleben nás ve své knize zve, abychom se sami stali odborníky, abychom se důkladně rozhlíželi kolem sebe a dokázali rozklíčovat znamení, která nám poskytují vítr, mraky, rostliny a živočichové.
biologie
Ukázky

Přírodě na stopě

279 Kč
Lepší polovička
Ženy žijí déle než muži. Mají silnější imunitní systém. Dokážou se lépe vypořádat s nádorovým onemocněním i s hladem a vidí svět v širším barevném spektru. Ve všech fázích života si zkrátka vedou lépe než muži. Čím to je? A proč se nám vštěpuje opak? Oceňovaný lékař a vědec Shäron Moalem hledal odpovědi na tyto otázky a zjistil, že důvod tkví v naší genetické výbavě. Dva chromozomy X poskytují ženám v boji o přežití značnou výhodu.
biologie
Ukázky

Lepší polovička

279 Kč
Než stromům dojde dech
(1x)
Kniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, ikdyž se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost.
biologie
Ukázky

Než stromům dojde dech

318 Kč
Síla viru

Rozhovor s hlavním epidemiologem IKEM o skrytých silách virů a bakterií Pouhým okem je nevidíme, ale ovlivňují nás zcela zásadně. Řeč je o virech a bakteriích, které jsou základem života na Zemi. Kdy jsou pro nás nebezpečné a kdy naopak prospěšné?

biologie
Ukázky

Síla viru

249 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>