Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
botanika

Rostliny v ájurvédě
Kniha zajímavým způsobem seznamuje čtenáře s energiemi, které jsou součástí každé byliny a poukazuje na energetické možnosti léčivých bylin.
botanika
Ukázky

Rostliny v ájurvédě

299 Kč
Štědrý bylinářův rok
(1x)
Jeden štědrý bylinářův rok, naplněný vůněmi od začátku po úplný konec. Tak si tedy přichystejte košík, dobré pevné boty a srdce plné nadšení, protože vyrážíme ven.
botanika
Ukázky

Štědrý bylinářův rok

509 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

botanika
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
Léčivé květy
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
botanika
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
Neznámá tvář Prahy
Praha je jedinečné město. A tento názor není jen obdiv místních patriotů. Území Prahy je skutečně celosvětově unikátní tím, že vznikalo v minulosti na dnech tří moří.
botanika
Ukázky

Neznámá tvář Prahy

199 Kč
Užitkové a pamětihodné rostliny cizích zemí
Pozoruhodná odborná publikace z roku 1908, podrobnýsoupis všech tehdy u nás známých cizíchrostlin. Reprint je doplněnúvodem Václava Větvičky.
botanika
Ukázky

Užitkové a pamětihodné rostliny cizích zemí

349 Kč
Pěstujeme révu vinnou
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
botanika
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3