Nejprodávanější tituly v roce 2023
živá hudba

Ain't But One - 11%
I v jednadvacátém století můžete zažít pravou americkou sobotní noc padesátých let! Nové CD Charlie Slavík Revue - Ain’t But One přináší výběr jedenácti písní, natočených na živém koncertu této neuvěřitelně autentické kapely.
živá hudba

Ain't But One

224 Kč
199 Kč
Live /Collegium Musicum/ - 11%
Titul Collegium musicum Live se dosti liší od ostatních nahrávek skupiny. Je to živá nahrávka z veřejného koncertu z roku 1973 v Bratislavě, nahrávka je tedy zbavena jakéhokoli studiového upravení.
živá hudba

Live /Collegium Musicum/

494 Kč
439 Kč
Riding With The King-Live In San Diego - 11%
Dvě alba za příznivou cenu. Riding With The King je společná studiovánahrávka Erica Claptona a amerického hudebníka B. B. Kinga z roku 2000.Druhou část tvoří Claptonovo již třinácté živé album Live In San Diego.
živá hudba

Riding With The King-Live In San Diego

341 Kč
303 Kč
Ocelový město - 11%
Na DVD záznamu z koncertů, které proběhly v Malostranské besedě v březnu 20212 si můžete vychutnat Radůzu v té nejživelnější podobě. Právě v živém koncertování je totiž její největší síla.
živá hudba

Ocelový město

269 Kč
239 Kč
Live Evil / Deluxe Edition - 11%
Live Evil je první oficiální živé album britské heavy metalové skupiny Black Sabbath. Album obsahuje i legendární sklady z éry Ozzyho Osbourna, jako Paranoid, Black Sabbath nebo War Pigs, které nazpíval Ronnie James Dio.
živá hudba

Live Evil / Deluxe Edition

359 Kč
319 Kč
Beňa & Ptaszek v kriminále - 11%
Většinu zde interpretovaných skladeb složili černí hudebníci z amerického jihu přímo ve vězení, na nucených pracích nebo při otrocké práci na bavlníkových plantážích. Nahrávka obsahuje jako bonus i závěrečný jam Beni a Ptaszka s vězeňskou kapelou Work Therapy z věznice Mírov v České republice.
živá hudba

Beňa & Ptaszek v kriminále

224 Kč
199 Kč
déja vu live - 11%
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
živá hudba
Ukázky

déja vu live

269 Kč
239 Kč
Live I & II - 6%
Dvojalbum z roku 1993 bylo naplánováno jako živá dvojdeska. S tímto záměrem bylo nahráváno během jarního turné skupiny po republice a odtud tedy neobyčejně kvalitní, na živou desku téměř nevídaný, zvuk.
živá hudba

Live I & II

297 Kč
279 Kč
At Fillmore East (Remastered) - 11%
At Fillmore East je prvním živým albem americké rockové skupiny Allman Brothers Band a celkově třetím.
živá hudba

At Fillmore East (Remastered)

287 Kč
255 Kč
Koncert - 11%
Koncert (1998) je osmé album Jaromíra Nohavici. Album je vytvořeno z nahrávek ze živých koncertů, které Jaromír Nohavica absolvoval s uskupením nazvaným Kapela (a ze kterého později vznikla kapela Neřež).
živá hudba

Koncert

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3