Nejprodávanější tituly v roce 2023
věda, technika, medicína

Angažovaná čítanka Romana Jakobsona - 11%
Antologie představuje známého literárního badatele a lingvistu Romana Jakobsona (1896–1982) jako aktivního účastníka a spolutvůrce mediálního prostoru meziválečného Československa a válečné emigrace.
věda, technika, medicína

Angažovaná čítanka Romana Jakobsona

342 Kč
304 Kč
Albert Einstein. Malí lidé, velké sny - 11%
Seznam se s životními osudy mimořádných osobností, od návrhářů a umělců až po vědce. Všichni dosáhli úžasných úspěchů, byť na začátku to byly pouhé děti s velkým snem.
věda, technika, medicína

Albert Einstein. Malí lidé, velké sny

224 Kč
199 Kč
Ohlížím se zpět - 11%
Profesor Arnold Jirásek (1887–1960) vstoupil do širšího povědomí jako lékař, který operoval smrtelně zraněného Jana Opletala, byl však především zakladatelskou osobností naší neurochirurgie a jednou z nejvýraznějších postav české medicíny.
věda, technika, medicína

Ohlížím se zpět

405 Kč
360 Kč
Hlas větru - 11%
(1x)
Lékárník a účastník humanitárních misí Lékařů bez hranic Stanislav Havlíček na své druhé misi vedl v Bangladéši lékárnu pro uprchlický tábor, ve kterém našla útočiště před násilím nejpronásledovanější menšina na světě, Rohingové.
věda, technika, medicína

Hlas větru

297 Kč
264 Kč
Proč? Jak? Slavní vědci
V průběhu našich dějin se objevilo mnoho géniů, kteří posunuli náš svět dopředu. Jejich vynálezy byly mnohdy velmi odvážné. Pomohly světu, aby byl lepší.
věda, technika, medicína

Proč? Jak? Slavní vědci

80 Kč
Tim Cook - 11%
Timothy Donald Cook, známý spíše jako Tim Cook, je v současné době generálním ředitelem nejhodnotnější a nejinovativnější společnosti světa, Apple. Jeho začátky přitom nebyly vůbec snadné.
věda, technika, medicína

Tim Cook

350 Kč
311 Kč
Živly české vědy - 11%

Živelné rozhovory s českými vědci a vědkyněmi od Deníku N!

I mezi medvědy jsou lúzři, kterým uplavala kra, kytkami cloumají hormony podobně jako lidmi a dodnes se učíme několik set let starou češtinu.

věda, technika, medicína

Živly české vědy

359 Kč
319 Kč
Elon Musk: Muž, který nezná hranic - 11%
Unikátní biografický počin z pera Oliviera Lascara není životopisem v pravém slova smyslu – autor zkoumá spíše Muskův vztah k vědě a ukazuje konkrétní realizace tohoto výjimečného podnikatele na poli kosmického průmyslu, dopravy, medicíny a financí.
věda, technika, medicína

Elon Musk: Muž, který nezná hranic

359 Kč
319 Kč
Imperium bolesti - 11%
Ohromující portrét tří generací rodiny Sacklerů od oceňovaného autora amerických bestsellerů. Jméno Sackler ještě donedávna zdobilo stěny mnoha uznávaných institucí...
věda, technika, medicína

Imperium bolesti

449 Kč
399 Kč
Povolání chirurg: specifická pomáhající profese - 11%
Kniha je pokusem alespoň částečně odkrýt specifika chirurgické profese. Prolíná se v ní pohled chirurgů, s nimiž autor vedl rozhovory, s pohledem zvenčí. Je to pohled pedagoga, mezioborově orientovaného.
věda, technika, medicína

Povolání chirurg: specifická pomáhající profese

326 Kč
290 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>