Nejprodávanější Kniha v roce 2023
dům a zahrada

Akvarijní ryby - 11%
(1x)
Akvaristika je neodmyslitelným oborem pro celou řadu ichtyologických disciplín.
dům a zahrada

Akvarijní ryby

711 Kč
632 Kč
Jezevčík - 11%
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
dům a zahrada

Jezevčík

116 Kč
103 Kč
Včelaření ve městě - 11%
Město - ráj pro včely. Včelaření ve městech není vůbec nic tak exotického, jak by se člověk mohl domnívat. Miliony včel se v našich velkoměstech cítí podivuhodně dobře.
dům a zahrada

Včelaření ve městě

269 Kč
239 Kč
Paličkování III
Paličkovaná krajka má mnoho podob. Od tradičních jemných deček až po moderní a neobvyklé oděvní doplňky. Vyzkoušejte si propojení klasické techniky a netradičního materiálu.
dům a zahrada

Paličkování III

134 Kč
Jak vznikla a hospodařila TJ Letové sporty Tleskač v Praze - 11%
Kniha nádherným stylem pojednává o chovu a zalétávání téměř vyhynulého holuba vysokoletce, tzv. pražského krátkozobého rejdiče, o trampotách a radostech s touto i jinou činností spojených a zároveň zaujímá velmi osobitý postoj k životu.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vznikla a hospodařila TJ Letové sporty Tleskač v Praze

171 Kč
152 Kč
Moderní okna - 11%
Autoři v knize poradí, zda vybrat okna plastová nebo dřevěná, co musejí splňovat a co ohlídat při jejich dodávce a montáži. Poradí také s ekonomickou návratností jednotlivých typů oken.
dům a zahrada

Moderní okna

143 Kč
127 Kč
Nízkoenergetické domy 3
Důraz je kladen na upřesnění pojmu energeticky nulového domu jako přirozeného pokračování domu pasivního. Je komentován vývoj výstavby pasivních domů v České republice a v okolních zemích.
dům a zahrada

Nízkoenergetické domy 3

185 Kč
Psi - 11%
Kniha představuje téměř 200 plemen psů. Poskytuje základní informace o jejich velikosti, hmotnosti, zbarvení, o charakterových vlastnostech a možnostech využití, o historii chovu.
dům a zahrada

Psi

251 Kč
223 Kč
Velká kniha rad první pomoci pro psy - 6%
Kniha je praktickým průvodcem v rizikových situacích, do nichž se mohou dostat chovatelé psů. Je rádcem i v preventivní veterinární péči.
dům a zahrada

Velká kniha rad první pomoci pro psy

297 Kč
279 Kč
Výroba vína u malovinařů - 14%
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň.
dům a zahrada

Výroba vína u malovinařů

176 Kč
151 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 458 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 > >>