Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
učebnice - vzdělání

Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Patobiochemie - 20%
Publikace je určena zejména pro studenty medicíny a byla vytvořena kolektivem předních odborníků 1. LF UK v Praze. Kniha podobného charakteru není tohoto času k dispozici.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Patobiochemie

254 Kč
203 Kč
Psychiatrická ošetřovatelská péče - 20%
První učebnice, která vyčerpávajícím způsobem pokrývá problematiku ošetřovatelské péče v psychiatrii, je určena nejen studentům a učitelkám ošetřovatelství na všech stupních vzdělávání, ale také sestrám v praxi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Psychiatrická ošetřovatelská péče

229 Kč
183 Kč
Vnitřní lékařství pro stomatology - 20%
Tuto základní učebnici v oboru ocení nejen studenti stomatologie, ale pro svou stručnost, přehlednost a výstižnost je přínosem jak pro mediky obecně ale i pro mladé lékaře všech zaměření.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Vnitřní lékařství pro stomatology

407 Kč
326 Kč
Vojenská toxikologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá vysoce jedovatými bojovými otravnými látkami a látkami zvláštního účinku (např. psychicky zneschopňujícími).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Vojenská toxikologie

254 Kč
203 Kč
Zámečnictví - 20%
Reprint "příruční knihy pro zámečníky stavební, umělecké i všech jiných odvětví se zvláštním zřetelem ku praktické potřebě zámečníků všech oborů a žáků odborných a řemeslnických škol" z doby před 1. sv. válkou.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Zámečnictví

251 Kč
201 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 457 položek
<< < 1 .. 44 45 46