Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
atlasy a mapy

Není Milán jako Milán - 20%
(1x)
Milán je jako špička ledovce, pod kterým leží jeho nesmírná historie. Abychom ho poznali, je třeba mít trpělivost ho poslouchat. Stetoskopem. Jak pulzuje uvnitř. Je třeba umět ho slyšet. Jeho "navzdory". Tam, kde odhaluje svou paměť.
atlasy a mapy
Ukázky

Není Milán jako Milán

250 Kč
200 Kč
České klenoty Unesco - 20%
Objevte kouzlo nádherných českých památek, které jsou zapsány na Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.
atlasy a mapy
Ukázky

České klenoty Unesco

269 Kč
215 Kč
Pražská okénka - 20%
Pražské okénko Stanislavy Jarolímkové na portálu Praha křížem krážem již déle než rok nabízí zajímavosti z pražských ulic, náměstí a zákoutí a autorka se nyní rozhodla vytvořit i knižní verzi.
atlasy a mapy
Ukázky

Pražská okénka

289 Kč
231 Kč
Za sluncem po stopách císařovny Sisi - 20%
Vydejte se Za sluncem po stopách císařovny Sisi!
atlasy a mapy
Ukázky

Za sluncem po stopách císařovny Sisi

382 Kč
306 Kč
Kdo se nudí, míří do Brna - 20%
Brno dávno není nudné město Nezáleží na tom, jestli Brnem projíždíte, nebo tu bydlíte roky. S tímto rodinným průvodcem si město doopravdy užijete – bavit bude děti i dospělé. Kniha nabízí spoustu inspirace na příjemně strávený čas v Brně a na jižní Moravě.
atlasy a mapy
Ukázky

Kdo se nudí, míří do Brna

279 Kč
223 Kč
Procházky Ostravou 2 - 20%
(1x)
Zažijte nepoznanou Ostravu! Jedinečný průvodce vám opět nabízí sedm tematických procházek. Snahou bylo vymanění se z klasického pohledu na Ostravu jako na oblast průmyslu a témat s ním spojených.
atlasy a mapy
Ukázky

Procházky Ostravou 2

209 Kč
167 Kč
Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově - 20%
Strahovský klášter, přezdívaný Pražský Sion, to je unikátní, téměř devítisetletá instituce. Společně prozkoumáme jeho dějiny i ojedinělý areál.
atlasy a mapy
Ukázky

Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově

299 Kč
239 Kč
Procházky Ostravou - 20%
(2x)
Zažijte zelenou Ostravu! Ostrava to již dávno nejsou doly, vysoké pece, desítky komínů. Má nakročeno k nejzelenějšímu městu naší země. Kniha vám nabízí sedm tematických procházek Ostravou. Snahou bylo vymanit se z klasických turistických okruhů.
atlasy a mapy
Ukázky

Procházky Ostravou

209 Kč
167 Kč
Tajemství pražských klášterů - Hrad a Hradčany - 20%
Vydejme se za tajemstvím a krásou kláštera benediktinek u baziliky sv. Jiří, bosých karmelitek u kostela sv. Benedikta, kapucínů u kostela Panny Marie Andělské se sousední Loretou a nakonec voršilek u kostela sv. Jana Nepomuckého.
atlasy a mapy
Ukázky

Tajemství pražských klášterů - Hrad a Hradčany

249 Kč
199 Kč
Jací jsou? - Albánci - 20%
Chcete pochopit mentalitu Albánců? Pak je tato nová zábavná knížka právě pro vás! Dozvíte se, jací Albánci skutečně jsou, jaké mají zvyky a tradice, co je pro ně důležité, proč nepotřebují plánovat, nedají dopustit na šálek kávy a nicnedělání.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Albánci

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>