Nejprodávanější Kniha v roce 2023
přírodní vědy

Temná data - 11%
V éře velkých dat je snadné podlehnout dojmu, že máme všechny informace, které ke správnému rozhodování potřebujeme. Ve skutečnosti však nejsou data, která máme, nikdy úplná – obvykle jde o pouhou špičku ledovce.
přírodní vědy
Ukázky

Temná data

378 Kč
336 Kč
Anorganická chemie - 11%
Anorganická chemie přináší studentům i učitelům jasně a srozumitelně podaný úvod do teoretických principů anorganické chemie doplněný skvělými ilustracemi.
přírodní vědy
Ukázky

Anorganická chemie

1 440 Kč
1 280 Kč
O času a vodě - 11%
(3x)

Když byl Andri Snaer Magnason požádán, aby napsal text na pamětní desku za zaniklý ledovec Ok, zaskočilo ho to. Právě na tomto ledovci strávili jeho prarodiče líbánky a stali se zakladateli Islandské glaciologické společnosti.

přírodní vědy
Ukázky

O času a vodě

403 Kč
358 Kč
Řád času - 11%
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.
přírodní vědy

Řád času

268 Kč
238 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
přírodní vědy

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Biochemie - 11%
Předkládaná učebnice přináší netradičním způsobem zpracované základy biochemie, nepřetížené nadbytkem faktografických údajů. Je určena pro vysokoškolské studenty, kteří již zvládli základy obecné, organické a analytické chemie.
přírodní vědy

Biochemie

738 Kč
656 Kč
Hvězdný posel / Rozprava s Hvězdným poslem - 11%
Na jaře roku 1610 vydal Galileo Galilei nevelký spisek Hvězdný posel, věnovaný florentskému vévodovi Cosimovi II. Medicejskému, v němž jako první popsal pozorování oblohy pomocí dalekohledu a oznámil objev Jupiterových měsíčků.
přírodní vědy

Hvězdný posel / Rozprava s Hvězdným poslem

332 Kč
295 Kč
Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia - 11%
Páté vydání oblíbeného školního atlasu Česka nabízí kromě nepostradatelných obecně zeměpisných a politických map řadu tematických map, založených na nejnovějších statistických údajích.
přírodní vědy

Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia

166 Kč
147 Kč
Realita není, čím se zdá - 11%
(1x)
Jedním z největších problémů moderní teoretické fyziky je kvantování gravitace, které se snaží propojit tři pilíře moderní fyziky: obecnou relativitu, kvantovou teorii a statistickou fyziku.
přírodní vědy

Realita není, čím se zdá

313 Kč
278 Kč
Pod bílou oblohou - 11%
Tato kniha je o lidech, kteří se snaží řešit problémy způsobené lidmi, kteří se snaží řešit problémy,“ popisuje autorka svou knihu rozkročenou mezi vědeckou reportáží a cestopisem.
přírodní vědy
Ukázky

Pod bílou oblohou

439 Kč
390 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 909 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 91 > >>