Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
rodina a dítě

Tátovi a taky Mámě - 20%
Autorka vám touto knihou přiblíží dosud nepoznaný svět novopečeného táty. Vychází ze svých zkušeností, vše vysvětluje jasně a bez zbytečných slov. Seznámíte se s potřebami malého miminka, naučíte se o ně postarat a dostanete rady, jak podpořit svou ženu v roli matky.
rodina a dítě
Ukázky

Tátovi a taky Mámě

209 Kč
167 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte - 20%
(2x)
Nestor české dětské psychologie, renomovaný autor a uznávaný odborník zve rodiče na výpravu do jednoho období lidského života – do doby od narození až do předškolního věku.
rodina a dítě
Ukázky

Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte

220 Kč
176 Kč
Spermie v kelímku - 20%
(1x)

Každej zná nějakej pár, kterej se snaží o dítě a moc mu to nejde, no ne? To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou.

rodina a dítě
Ukázky

Spermie v kelímku

189 Kč
151 Kč
Psychologie v učitelské praxi - 20%
Když pracovníci NASA hledali profesi, která by vyžadovala podobné vlastnosti osobnosti, jaké jsou kladeny na špičkové letce, počítač prý z několika stovek profesiogramů vyhodnotil jako nejbližší vhodné povolání profesi učitele.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologie v učitelské praxi

314 Kč
251 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
rodina a dítě
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Hry šťastného dětství - 20%

Hledáte nový přístup k výchově? Nevíte si s chováním svého dítěte rady, dochází vám s ním trpělivost nebo vás rozčiluje? Už vás nebaví se s dítětem ustavičně dohadovat? Kniha vám pomůže vyřešit výchovné problémy s dětmi od narození do dvanácti let

rodina a dítě
Ukázky

Hry šťastného dětství

219 Kč
175 Kč
Odolné dítě - 20%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
rodina a dítě
Ukázky

Odolné dítě

243 Kč
194 Kč
Kéž by to naši četli - 20%
Každý rodič si přeje, aby jeho dítě bylo šťastné, a nechce to pokazit (tak jako to pokazili jeho rodiče!). Ale jak na to?
rodina a dítě
Ukázky

Kéž by to naši četli

198 Kč
158 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 306 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 31 > >>