Nejprodávanější tituly v roce 2023
diety

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru - 11%
V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila!
diety
Ukázky

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru

358 Kč
318 Kč
Keto Reset Dieta - 11%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
diety

Keto Reset Dieta

386 Kč
343 Kč
Radčina kuchařka bez lepku - 11%
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá.
diety

Radčina kuchařka bez lepku

449 Kč
399 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

diety

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
diety
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
365 receptů bez cukru - 11%

Sladké a přesto zdravé? Jde to!

Nezáleží na tom, jestli se jedná o koláče, cukroví, dezerty, nápoje, saláty, polévky, svačiny nebo nápady na snídaně – v naší knize se chutné recepty na každý den v roce obejdou bez klasického bílého cukru.

diety

365 receptů bez cukru

413 Kč
367 Kč
Skrytá tajemství keto diety - 11%
Další kniha doktora Gundryho odhaluje nový a neuvěřitelný paradox související s ketony a jejich vlivem na snižování tělesné váhy, zdraví a dlouhověkost.
diety

Skrytá tajemství keto diety

359 Kč
319 Kč
Keto pro život - 11%
Odborník na zdraví a autor bestselleru Keto Reset Dieta přichází s převratným plánem ketogenního stravování a životního stylu, který je šitý na míru dlouhověkosti, zdraví a štěstí.
diety

Keto pro život

350 Kč
311 Kč
Zhubněte lehce a navždy
Chcete-li zhubnout lehce a navždy, začněte dodržovat několik jednoduchých rad a dočkáte se nejen svojí vytoužené hmotnosti, ale také zlepšíte své zdraví a budete se cítit lépe.
diety

Zhubněte lehce a navždy

89 Kč
Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově - 11%
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. v knize najdete rady a tipy na bezlepkovou, bezmléčnou a bezlaktózovou dietu.
diety

Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově

221 Kč
196 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>