Nejprodávanější Kniha v roce 2023
poezie pro děti

Spadl buben do kedluben - 11%
Soubor veršů je autorským výběrem ze tří knih určených dětem. Knížka, která oplývá hravostí, fantazií a krásnými nápady, je zároveň bohatě ilustrovaná Aloisem Mikulkou.
poezie pro děti

Spadl buben do kedluben

149 Kč
132 Kč
Řádky z lásky - 11%
Motivační básně pro děti. Otevírají témata, jako je sebeláska, vděčnost, zákon přitažlivosti, jedinečnost každého z nás, ale třeba i strach či vztek
poezie pro děti

Řádky z lásky

179 Kč
159 Kč
Říkačky pro chytré hlavičky - 11%
Nové, doplněné a upravené vydání oblíbených říkanek pro děti od 0 do 8 let (nejlépe 2-5 let). Kniha je doplněna o Kreslení dle předlohy a pexesové karty. Jiné říkanky!
poezie pro děti

Říkačky pro chytré hlavičky

494 Kč
439 Kč
Slova - 11%
(4x)

Bezpečí, fantazie, svět bez hranic.

Slova - autorská kniha moderních básniček, říkadel, textů a osobitých ilustrací Aleny Kubínové pro děti od 3 let a celou rodinu.

poezie pro děti
Ukázky

Slova

320 Kč
284 Kč
Víš, kam chodí kakat myš? - 11%
Pokračování světového bestselleru pro nejmenší Víš, co má v plínce myš? je tady! Naše stará známá myš vyrostla a umí zase něco nového. Co se od ní zvířátka a spolu s nimi i vaše děti naučí tentokrát?
poezie pro děti

Víš, kam chodí kakat myš?

224 Kč
199 Kč
Půjdem spolu do Betléma - 11%
23 vánočních koled (úprava pro klavír, zbocovou flétnu, housle, viloncello, zpěv a v příloze notace pro kytaru), přiložena vystřihovánka betlému.
poezie pro děti

Půjdem spolu do Betléma

88 Kč
78 Kč
Říkačky - 11%
Kniha je plná barevných obrázků zvířat a nápaditých říkanek o nich. Je určena především dětem, ale svou rozmanitostí jistě zaujme i rodiče.
poezie pro děti

Říkačky

158 Kč
141 Kč
Šprýmovánky - 11%
(1x)
Šprýmovánky jsou básničky s rýmovanými veršíky o dětech a z dětského prostředí. V některých posluchač či čtenář rozpozná krátký příběh, v některých každodenní životní situaci z dětského světa, svým způsobem neopakovatelné komickou.
poezie pro děti

Šprýmovánky

179 Kč
159 Kč
Tisíc hlásků švitoří - 11%
Kniha skrývá celkem 30 hravých a veselých říkanek pro malé děti, ale též pro jejich rodiče, kteří si je s nimi mohou s radostí předčítat. Děti tak mohou příjemnou formou rozvíjet svoji fantazii a paměť.
poezie pro děti

Tisíc hlásků švitoří

158 Kč
141 Kč
Jdou dva sloni pod jabloní - 11%
Ani ve své druhé knížce neztrácí Josef Soukal laskavý pohled na svět, poetickou hravost a jemný smysl pro humor. Jako kdyby se pedagog a teoretik dokázal nějakým kouzlem proměnit v dítě a ještě k tomu uměl své dětské myšlenky bravurně napsat.
poezie pro děti

Jdou dva sloni pod jabloní

151 Kč
134 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 50 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>