Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
dobrodružné

Enola Holmesová - Případ tajemné krinolíny - 20%
Enola Holmesová tráví osamělé dny v Londýně, když s ní otřese šokující zjištění: někdo unesl její bytnou, paní Tupperovou!
dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ tajemné krinolíny

199 Kč
159 Kč
Finista – Dům snů - 20%
Fini měla odmalička zvláštní schopnost – dokázala usnout na několik dní v kuse. Zatímco lidé v bdělém světě nechápali, co se s ní děje, Fini se se ocitala v Říši snů, kde mohla dělat zázraky. Jedné noci se ve spánku přenesla na zvláštní oslavu: narozeniny Domu snů.
dobrodružné
Ukázky

Finista – Dům snů

349 Kč
279 Kč
Kdo krade sny? - 20%
Edwin a jeho táta jsou zpět. Jenže nic není jako dřív – pronásledují je mlhavé vzpomínky na dramatické zážitky z minulosti. Tajemné Tromby nikdy nespí, a když to Edwin a jeho kamarádi nejmíň čekají, odnesou je do paralelního světa.
dobrodružné
Ukázky

Kdo krade sny?

209 Kč
167 Kč
Percy Jackson – Poslední z bohů - 20%
(2x)
Jmenuji se Percy Jackson… Blíží se mé šestnácté narozeniny. V Táboře polokrevných však nechystáme oslavy, nýbrž výpravu do války. A místo blahopřání jsem si vyslechl dávné temné proroctví, které mi všichni tak dlouho tajili.
dobrodružné
Ukázky

Percy Jackson – Poslední z bohů

279 Kč
223 Kč
Ztracený v povětří - 20%
Na tohle léto u babičky a dědy Mikuláš rozhodně nezapomene!
dobrodružné
Ukázky

Ztracený v povětří

239 Kč
191 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
dobrodružné
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Zloději stínu – Pod ochranou lišky - 20%
(2x)
Vsadili vše na jedinou kartu. Bude jim však stačit chytrost, mrštnost a odvaha, když při nich nebude stát štěstí? Nový akční příběh od autora oblíbené série Alchymistova šifra.
dobrodružné
Ukázky

Zloději stínu – Pod ochranou lišky

279 Kč
223 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
dobrodružné
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
dobrodružné
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
Alchymistova šifra – Volání přízraku - 20%

Čtvrtý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher neví, kým je. Probouzí se sám daleko od domova a bez vzpomínek. Vesničané říkají, že ho posedlo neviditelné zlo a vědomí nabyl až po zásahu místní čarodějnice.

dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra – Volání přízraku

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 215 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>