Nejprodávanější tituly v roce 2023
příběhy ze života

Harry Potter a Fénixův řád - ilustrované vydání - 11%
Voldemort povstal a nyní v tajnosti verbuje své stoupence.
příběhy ze života
Ukázky

Harry Potter a Fénixův řád - ilustrované vydání

899 Kč
799 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
příběhy ze života
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Cesta: Panda a dráček - 11%
Pokračování mezinárodně úspěšného inspirativního příběhu dvou nerozlučných přátel, který vás pohladí na duši. Dráček se cítí nešťastný, a proto se se svým trápením svěří pandě.
příběhy ze života

Cesta: Panda a dráček

359 Kč
319 Kč
Pan Nikdo a bílá tma - 11%
Po krásném podzimním dnu se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází… Čím dál víc je trápí nejistota: Kde může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec zazvoní pan Nikdo.
příběhy ze života
Ukázky

Pan Nikdo a bílá tma

269 Kč
239 Kč
Poněkud otravný slon - 22%
(1x)
Co je velké, modré, rádo to rozkazuje a objeví se to přede dveřmi, i když to nikdo nezval? No přece – PONĚKUD OTRAVNÝ SLON! A jeho návštěva u Sama je jedna velká katastrofa!
příběhy ze života

Poněkud otravný slon

190 Kč
148 Kč
Eliška Detektiv - 11%
(1x)
Ahoj! Kdo mě ještě neznáte, já jsem Eliška a jediné, co mě teď zajímá, jsou prázdniny. Už zítra totiž odjíždím do Jizerských hor na svůj první tábor. Budeme se tam učit všechno, co musí umět a znát pravý detektiv.
příběhy ze života
Ukázky

Eliška Detektiv

268 Kč
238 Kč
Jak se mluví s královnou - 11%
(4x)
Příběh Mikuláše, který se z odpolední pražské nudy prožívané s mladšími sestrami náhle ocitne v malém letadle a vydá se na dobrodružnou cestu po Anglii. Tam se potká nejen s královnou Alžbětou II., ale i s Beatles, Petrem Panem nebo Mary Poppinsovou.
příběhy ze života
Ukázky

Jak se mluví s královnou

315 Kč
280 Kč
Neplač, muchomůrko - 11%
Malá Kateřina, dcera Pána lesů žije s tátou myslivcem v hájovně a má po něm zelenou krev. Les šumí, ještěrka polyká brouka, houbičky tancují a na světě je pořád co objevovat.
příběhy ze života
Ukázky

Neplač, muchomůrko

324 Kč
288 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
příběhy ze života
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Motýlek motýl - 11%
Lucinčina zahrada je plná barevných tvorů, kteří bzučí, ševelí a poletují. Ale kde se schovává ten, kterého má ze všech nejraději? Nádherný, pestrobarevný motýl?
příběhy ze života

Motýlek motýl

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 975 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 98 > >>