Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
příběhy ze života

Keltové - 20%
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
příběhy ze života
Ukázky

Keltové

212 Kč
170 Kč
Melissa - 20%
Každý, kdo se na ni podívá, si myslí, že vidí kluka. Jenže Melissa ví, že je holka. Možná by si to nechala navždy pro sebe, ale pak se dozví, že letošním školním představením bude Šarlotina pavučinka.
příběhy ze života
Ukázky

Melissa

209 Kč
167 Kč
Možná jednou - 20%
(3x)
Sydney žila v dokonalém světě – dobrá škola, práce, skvělá kámoška i úžasný přítel.
příběhy ze života
Ukázky

Možná jednou

319 Kč
255 Kč
Něfo - 20%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

příběhy ze života
Ukázky

Něfo

198 Kč
158 Kč
Kdo krade sny? - 20%
Edwin a jeho táta jsou zpět. Jenže nic není jako dřív – pronásledují je mlhavé vzpomínky na dramatické zážitky z minulosti. Tajemné Tromby nikdy nespí, a když to Edwin a jeho kamarádi nejmíň čekají, odnesou je do paralelního světa.
příběhy ze života
Ukázky

Kdo krade sny?

209 Kč
167 Kč
Skutečné příběhy ze železnice - 20%
Pořád se něco děje, a na železnici zvlášť! Příběhy a povídky, podané s lehkou nadsázkou, vycházejí ze skutečných událostí, jež se na dráze přihodily.
příběhy ze života
Ukázky

Skutečné příběhy ze železnice

249 Kč
199 Kč
Superstrašlivák - 20%

Na sopečném ostrově uprostřed moře hemžícího se žraloky stojí škola pro mladistvé provinilce zvaná U Nemilosrdných: vyučování je jedna velká hrůza, jídlo ve školní jídelně se skoro nedá pozřít a učitelé dětem nahánějí strach...

příběhy ze života
Ukázky

Superstrašlivák

248 Kč
198 Kč
Ztracený v povětří - 20%
Na tohle léto u babičky a dědy Mikuláš rozhodně nezapomene!
příběhy ze života
Ukázky

Ztracený v povětří

239 Kč
191 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
příběhy ze života
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Tulák jménem Pup - 20%
Pejsek Pup si myslel, že on a jeho chlapec budou vždycky spolu. Když je osud nečekaně rozdělí, Pupa odvedou a nechají v uličce Nechtěných psů, zboří se mu svět. Aby nebyl sám, přidá se ke smečce toulavých psů, kteří ho postupně naučí, jak na ulici přežít.
příběhy ze života
Ukázky

Tulák jménem Pup

194 Kč
155 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 190 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>