Nejprodávanější tituly v roce 2023
dívčí romány

Napořád - 6%
(18x)
První díl nové knižní řady Nesmrtelní ocení především čtenáři Stephenie Meyerové a její série Stmívání. Kniha se záhy po vydání probojovala mezi nejprodávanější knihy v USA a vyhoupla sena nejvyšší příčku žebříčku New York Times Bestsellers.
dívčí romány

Napořád

229 Kč
215 Kč
Jsem Karol Sevilla - 11%
Ahoj, jmenuju se Karol Sevilla a chci vám vyprávět svůj supernabitý životní příběh. Báječná a bláznivá životní cesta hlavní představitelky seriálu Soy Luna
dívčí romány

Jsem Karol Sevilla

242 Kč
215 Kč
Krutá krása - 11%
(1x)
Již od narození byla Nyx zaslíbená krutému vládci svého království. A také už od narození trénovala, jak ho zabít. V den svých sedmnáctých narozenin odchází do paláce, aby se provdala za netvora.
dívčí romány

Krutá krása

269 Kč
239 Kč
Slunce je také hvězda - 11%
(1x)
Natasha je dívka, která věří ve vědu a fakta. Může za to náhoda, nebo osud? Román plný lásky a naděje od oceňované autorky.
dívčí romány

Slunce je také hvězda

296 Kč
263 Kč
Soy Luna - Můj tajný deník - 11%
Všechna svá tajemství ukryj v deníku jako Luna!
dívčí romány

Soy Luna - Můj tajný deník

179 Kč
159 Kč
Vzdušné zámky - 11%
Hetty Featherová je ještě docela malé miminko, když ji její zoufalá matka odloží do nalezince. Než začne chodit do školy musí žít u pěstounské rodiny. Najde Hetty ten pravý domov?
dívčí romány

Vzdušné zámky

224 Kč
199 Kč
Třpytný dvůr - 11%
Třpytný dvůr: škola a zároveň výnosný podnik. Přicházejí sem chudé dívky z celého Osfridu, aby se zdokonalily ve finesách společenského chování. Jedině tak budou moci uzavřít sňatek s bohatým a mocným mužem z Adorie, Nového světa.
dívčí romány

Třpytný dvůr

269 Kč
239 Kč
Darcy Burdocková - 6%
Darcy Burdocková, desetiletá hrdinka půvabné a mimořádně svěží knížky Laury Dockrillové, se v mnohém podobá své stvořitelce. S okouzlením a nekonečnou představivostí objevuje svět kolem sebe, v každodenní všednosti nachází výjimečnost.
dívčí romány
Ukázky

Darcy Burdocková

211 Kč
198 Kč
Molly & Zuza - 11%
(1x)
Autorská kniha Molly & Zuza mladé ilustrátorky a spisovatelky Klary Persson se ve Švédsku stala Knihou roku 2012 a současně nejlepším debutem ve své kategorii. Vyprávění o dvojčatech spojených copy je příběhem vzájemného pouta.
dívčí romány

Molly & Zuza

241 Kč
214 Kč
Mé sladké šestnácté století - 11%
Cat Crawfordová má za pár dní oslavit své sladké šestnácté narozeniny. Ovšem to poslední, co si Cat přeje, je extravagantní narozeninová party organizovaná její temperamentní nevlastní matkou.
dívčí romány

Mé sladké šestnácté století

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>