Nejprodávanější Kniha v roce 2023
druhá světová válka

Z Českého lesa k demarkační linii - 11%
Název knižní publikace již sám o sobě přesně indikuje její obsah. Demarkační linie je feno-ménem, který má dlouhou historii, do níž se nejvýrazněji zapsala na konci 2. světové války v Evropě.
druhá světová válka

Z Českého lesa k demarkační linii

152 Kč
135 Kč
Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět - 11%
(1x)
Alois Dubec byl téměř všude. Narodil se ve Vlachově Lhotě, zapadlé valašské vsi, odmala miloval armádu a za války poznal život dělníka na stavbě Hitlerových dálnic. Byl vojákem, italským partyzánem, švýcarským zajatcem a kadetem RAF v Británii.
druhá světová válka
Ukázky

Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět

223 Kč
198 Kč
Kurt Knispel - Nejúspěšnější tankový střelec 2. světové války - 11%
Jako velitel tanku Tiger se ocital v ohnisku nejtěžších bojů. Na Kavkazu, na ruské frontě Sever, během operace Citadela, v kotli Čerkasy a mnoha dalších bitvách, ve kterých se rozhodovala válka, býval nasazený...
druhá světová válka

Kurt Knispel - Nejúspěšnější tankový střelec 2. světové války

287 Kč
255 Kč
Doskočiště protektorát - 11%
Dramatické osudy parašutistů a českých odbojářů radikálně vyvracejí všechny zažité teorie o zbabělém českém národu, který umí jen ohýbat hřbet a za svobodu vůbec nebojuje. Tihle lidé bojovali a vsázeli to nejcennější!
druhá světová válka

Doskočiště protektorát

248 Kč
220 Kč
Krvavý pahorek - 11%
V nesmírně obtížném terénu ostrova Guadalcanal se z klenby džungle tyčil 700 metrů dlouhý pahorek. Za ním se rozkládalo životně důležité polní Hendersonovo letiště. Pokud by padlo do rukou Japonců, znamenalo by to téměř jistou smrt nebo zajetí.
druhá světová válka

Krvavý pahorek

233 Kč
207 Kč
Květnové vítězství - 11%

Počátkem května 1945 se na území Českých zemí nacházelo poslední velké německé bojeschopné uskupení – skupina armád Střed pod velením polního maršála Ferdinanda Schörnera.

druhá světová válka

Květnové vítězství

314 Kč
279 Kč
Daleko, a přece blízko
Osudy aktérů událostí 17. listopadu 1939, českých studentů, kterým zavřeli vysoké školy, kteří trpěli v koncentračním táboře a bojovali v zahraniční armádě.
druhá světová válka

Daleko, a přece blízko

44 Kč
Češi u Tobruku - 11%
Kniha přináší osobní autentické výpovědi mužů, kteří v roce 1941 bojovali v řadách československého 11. pěšího praporu u obklíčeného libyjského města Tobruk a společně s ostatními spojeneckými vojáky ho ubránili před německo-italskou přesilou.
druhá světová válka

Češi u Tobruku

162 Kč
144 Kč
Praha v černém - 6%
Jedinečná práce mladého amerického historika, jež zkoumá život v Praze ovládané nacisty v době německé okupace. Autor se v této knize věnuje jak politickým, tak především hospodářským a sociálním dějinám.
druhá světová válka

Praha v černém

338 Kč
318 Kč
Britské válečné námořnictvo za druhé světové války IV. - 46%
Závěrečný svazek se zaměřuje na triumf Spojenců v poslední fázi konfliktu, z něhož Královské námořnictvo sice vyšlo vítězně, ale v němž Británie definitivně ztratila postavení "vládkyně moří".
druhá světová válka

Britské válečné námořnictvo za druhé světové války IV.

183 Kč
98 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 152 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>