Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
hudba

Olympic 60
(1x)
Příběh legendy, která trvá… 60 let! Po deseti letech se čtenářům dostává do rukou rozšířené vydání tohoto unikátního průvodce po historii naší nejstarší a nejvytrvalejší rockové kapely z pera doyena české popmusic Petra Jandy.
hudba

Olympic 60

539 Kč
Surrender
Bono, umělec, aktivista a zpěvák irské rockové skupiny U2, napsal vzpomínkovou knihu, která je bolestně upřímná, důvěrná a hluboká.
hudba

Surrender

449 Kč
Amerika, Američka
Zápisky člena skupiny Už jsme doma z turné po USA.
hudba

Amerika, Američka

88 Kč
Katherine

Slavný hudebník ve vzpomínkách své životní lásky. Katherine, tohle smůla není. Taky nemyslím, že se to někdy změní. A tak povídej, já tě poslouchám rád…“ To napsal Miro Žbirka své lásce v písni Katka. Jaký byl život se slavným muzikantem?

hudba
Ukázky

Katherine

422 Kč
Podoby
(1x)
Sbírka autorových próz a zamyšlení nazvaná Podoby je právě oním pozváním ke stolu a k naslouchání.
hudba
Ukázky

Podoby

223 Kč
Karel - Příběhy z trezoru
Karel Gott byl neskutečně výjimečnou osobností, která zde po sobě zanechala nesmazatelnou stopu. Úcta, pokora, slušnost, znalost světových jazyků, společenského vystupování, ale i obdiv.
hudba

Karel - Příběhy z trezoru

314 Kč
Roma boy
Osudově životní, otevřeně osobní, přitažlivě hvězdný – příběh zpěváka Jana Bendiga. Život mu připravil řadu překážek. Jan Bendig je ale všechny postupně překonává a plní si svůj sen.
hudba
Ukázky

Roma boy

359 Kč
Rodinné anabáze a Šafrán
(1x)
Jiří Pallas je spojován především se vznikem a úspěšným organizačním a manažerským vedením hudebního sdružení písničkářů Šafrán – ale to je jen jedna kapitola této knihy i jeho života.
hudba

Rodinné anabáze a Šafrán

315 Kč
Na divoké jízdě s Janis Joplin
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
hudba

Na divoké jízdě s Janis Joplin

80 Kč
V náruči dejvický noci
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 296 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 30 > >>