Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
stavba a úpravy

Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
Voda v domě a na chatě - 20%
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
stavba a úpravy
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
108 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
stavba a úpravy
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
stavba a úpravy
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
stavba a úpravy
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
stavba a úpravy
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Připravujeme zahradu na zimu - 20%
Praktická příručka pro všechny zahrádkáře, kteří s nastávajícím podzimem uvítají užitečné rady, co všechno udělat, aby jejich zahrada přestála zimní období bez úhony, z kterého konce začít, aby práce pěkně odsýpala a na nic podstatného nezapomněli.
stavba a úpravy
Ukázky

Připravujeme zahradu na zimu

118 Kč
94 Kč
Stavba krbu - 20%
Moderních krbových vložek je na současném trhu nepřeberné množství. Stranou vývoje nezůstávají ani materiály, kterými se tyto vložky obezdívají.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba krbu

149 Kč
119 Kč
Kámen v okrasné zahradě - 20%
Kámen je krásný a trvanlivý materiál. Chcete si z něj vyrobit suchou zídku či terasu v zahradě? Nevíte kam umístit solitérní kamennou sochu?
stavba a úpravy
Ukázky

Kámen v okrasné zahradě

271 Kč
217 Kč
Ochrana staveb proti radonu - 20%
Jediná aktuální kniha na našem trhu, kterou připravili spoluautoři metodik pro měření radonu, přehledně seznamuje čtenáře se současným přístupem k řešení ochrany staveb proti radonu.
stavba a úpravy
Ukázky

Ochrana staveb proti radonu

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>