Nejprodávanější Kniha v roce 2023
letadla

Letecká příručka přežití - 11%

Tato příručka vám ukáže, jak přežít v hlubokých lesích, polární tundře i na poušti. Dozvíte se v ní, jak rozdělat oheň, opatřit si pitnou vodu, postavit přístřešek, ulovit zvěř nebo ošetřit zranění.

letadla

Letecká příručka přežití

179 Kč
159 Kč
Průkopník plachtění - 11%
Ve třicátých létech minulého století zažívalo československé bezmotorové létání nebývalý rozmach. Létalo se na řadě míst republiky a především se stavěly četné typy kluzáků a větroňů.
letadla

Průkopník plachtění

234 Kč
208 Kč
Technologie fyzické ochrany civilního letiště - 11%
Monografie se zabývá problematikou bezpečnostních hrozeb v oblasti civilní letecké dopravy, identifikací rizik a jejich následnou minimalizací pomocí bezpečnostních postupů a technologií fyzické ochrany na civilním mezinárodním letišti.
letadla

Technologie fyzické ochrany civilního letiště

315 Kč
280 Kč
Smrtonosná oblaka - 11%
Publikace volně navazuje na řadu knih tohoto autora, které se věnují letecké válce a bombardování českých měst během druhé světové války.
letadla

Smrtonosná oblaka

414 Kč
368 Kč
MiGy nad severním Vietnamem
Kniha MiGy nad Severním Vietnamem zobrazuje leteckou válku ve Vietnamu v letech 1965 až 1975 na základě informací získaných z dokumentů ve vietnamských archivech a z výpovědí severovietnamských letců.
letadla

MiGy nad severním Vietnamem

179 Kč
Pilot od žraločí perutě
Autobiografické vzpomínky Berta Hordena na 130 bojových letů. Popisuje jen ty plné akce, rutinní bez jakýchkoliv příhod vypustil. Uvádí pouze své vlastní zážitky. Ostatní piloti 239. křídla zažili obdobná dobrodružství jako on.
letadla

Pilot od žraločí perutě

44 Kč
Bitevní vrtulníky - 11%
Bitevní vrtulníky jsou jedním z nejpodivuhodnějších příkladů technologického vývoje vojenské techniky ve druhé polovině 20. století.
letadla
Ukázky

Bitevní vrtulníky

711 Kč
632 Kč
Nej... Letadla a letiště v pohybu - 11%
(1x)
Největší a nejpropracovanější kniha o letadlech, jakou jsme dosud vydali. Letadla mladé čtenáře nepřestávají fascinovat. Tak vzhůru na letiště!
letadla

Nej... Letadla a letiště v pohybu

629 Kč
559 Kč
Válečná odysea - 11%
Jan Šerhant, zkušený dopravní letec a šéfpilot leteckého oddělení firmy Baťa, odletěl několik dnů před německou okupací z Československa na palubě Baťova letounu Lockheed Electra. V Kanadě se přihlásil jako dobrovolník do RAF...
letadla

Válečná odysea

359 Kč
319 Kč
Kosmonauti na pokraji smrti - 11%
Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly.
letadla

Kosmonauti na pokraji smrti

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>