Nejprodávanější tituly v roce 2023
hudba

Za vodou
Legenda brněnské alternativní scény 90. let přichází po 26 letech s novým studiovým albem "Za vodou".
hudba

Za vodou

359 Kč
Trvalky
Pavel Lohonka, uměleckým jménem Pavel Žalman Lohonka, zkráceně též Žalman, je český folkový písničkář, jedna z nejvýraznějších postav české folkové scény.
hudba

Trvalky

377 Kč
Dvanáctisměna

Album Dvanáctisměna je pocta legendárnímu snímku Kulový blesk! Kultovní hlášky z filmu Kulový blesk ožívají v nečekaných souvislostech. Album nabízí naprosto unikátní rozsah filmových úryvků, který kdy byl v české hudbě použitý.

hudba

Dvanáctisměna

629 Kč
Love Lines

Osmé studiové album zpěvačky LP dostalo název „Love Lines“. Na album zpěvačka spolupracovala spracovala s Ashtonem Irwinem (5 Seconds Of Summer), Andrewem Berkeleym Martinem (Palaye Royale) a Matthewem Paulingem. Prvním singlem je skladba „Golden“.

hudba

Love Lines

647 Kč
Meteora (Deluxe, 20th Anniversary)

V březnu roku 2023 to bylo dvacet let, co vyšla druhá studiovka amerických Linkin Park. Deska Meteora patří k nejúspěšnějším nahrávkám tohoto tísíciletí, s prodejem přes 16 milionů kopií jde o osmé nejprodávanější album jedenadvacátého století.

hudba

Meteora (Deluxe, 20th Anniversary)

494 Kč
Rush!
Rocková senzace MÅNESKIN a jejich nový počin RUSH !
hudba

Rush!

557 Kč
Maneki Neko
Třetí album kapely Mirai na vinylu!
hudba

Maneki Neko

557 Kč
Moje rodina
LP album "Moje rodina" IVANA MLÁDKA, album plné osobitého humoru a písniček nyní vychází pro případné zájemce pouze o toto album s původní titulkou digitálně samostatně.
hudba
Ukázky

Moje rodina

62 Kč
Rok na Slovácku
(1x)
Malíř, výtvarník a tiskař František Pavlica z Hroznové Lhoty namaloval obrázky do kalendáře pro kok 2023 s názvem Rok na Slovácku, který zachycuje udržování tradic a současný život na moravě s velkou úctou k lidovým tradicím a folklóru.
hudba

Rok na Slovácku

314 Kč
Staré pecky (30th Anniversary Remaster)
Album Staré pecky vyšlo k 30. výročí vydání v remasterované podobě. Jedná se o analogový remastering z původních zdrojů.
hudba

Staré pecky (30th Anniversary Remaster)

476 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>