Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
filosofie a náboženství

Tao te ťing  (váz.) - 11%
(5x)
Základní text taoismu, jenž patří více než dva tisíce let k hlavním zdrojům čínského myšlení. Je nejčastěji překládaným čínským textem do západních jazyků a dnes je považován za jedno z klíčových děl světové filosofie.
filosofie a náboženství

Tao te ťing (váz.)

295 Kč
262 Kč
Vzhůru srdce - 11%
Pro Petra Beneše, vyhledávaného kněze a kazatele, je Písmo základním zdrojem pro duchovní život.
filosofie a náboženství

Vzhůru srdce

314 Kč
279 Kč
Prolomení hradeb dvojka - 11%
Bude islamizace celé Evropy dovršena ještě během této generace? Zůstane aspoň jeden stát, kde islám nebude státním náboženstvím? Na tyto a podobné otázky se autor snaží odpovědět v Prolomení hradeb dvojce.
filosofie a náboženství
Ukázky

Prolomení hradeb dvojka

234 Kč
208 Kč
Dějiny židovského národa - 11%
(1x)
Dějiny Židů jsou svého druhu dějiny světa, ovšem viděné pod velmi neobvyklým úhlem, očima inteligentní a vzdělané oběti. Johnsonovi však jde ještě o víc: ukázat podstatu samé historie a křesťanské civilizace.
filosofie a náboženství

Dějiny židovského národa

412 Kč
366 Kč
Umění války - 11%

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

filosofie a náboženství

Umění války

449 Kč
399 Kč
Emočně zdravá spiritualita - 11%
Nelze být duchovně zralý a zároveň emočně nezralý: k tomuto závěru autor dospěl díky bolestným zkušenostem se sebou samým i s lidmi, které se coby pastor multietnické komunity pokoušel vést ke Kristu a duchovně formovat.
filosofie a náboženství

Emočně zdravá spiritualita

266 Kč
236 Kč
Základy marxismu II. - 11%
Druhý svazek Základů marxismu nás v dalším výběru z Marxova a Engelsova politického, filozofického a ekonomického díla zavádí hlouběji do studia vědeckého socialismu a kritiky naší současné, kapitalistické společnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Základy marxismu II.

153 Kč
136 Kč
Život a slovo - 11%
Svazek obsahuje knižně dosud nezveřejněné texty Ladislava Hejdánka představující příspěvky k řadě význačných témat jeho myšlení, jako je povaha člověka, řeči, světa či pravdy.
filosofie a náboženství

Život a slovo

374 Kč
332 Kč
Pythagoras a velký útěk čísel - 11%

Jednička, dvojka, trojka a čtyřka utekly a vesmír se ocitl na pokraji chaosu. Pouze Pythagoras může obnovit harmonii světa tím, že číslům odhalí prastaré tajemství...!

filosofie a náboženství
Ukázky

Pythagoras a velký útěk čísel

233 Kč
207 Kč
Evangelium „neznámého“ boha - 11%
(1x)
Třetí, novými texty doplněné a přepracované vydání raně křesťanských textů nalezených v Nag Hammadí, které mění tradiční pohled na vznik křesťanství, postavu Ježíše Krista a počátky katolické církve.
filosofie a náboženství

Evangelium „neznámého“ boha

Jan Kozák (ed.)
378 Kč
336 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>