Nejprodávanější Kniha v roce 2023
pedagogika, didaktika

Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
pedagogika, didaktika

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Poruchy učení - 11%
(1x)
Příčiny, diagnostika, metodické postupy a plány reedukace specifických poruch učení - dyslexie, dysortografie, dysgrafie, dyskalkulie, leterality.
pedagogika, didaktika

Poruchy učení

296 Kč
263 Kč
Obrázková logopedie – Pepa bouchá na buben - 11%
Soubor vět s obrázky pro nácvik mluvení, porozumění a správné výslovnosti. Výslovnost se upevňuje již od nejútlejšího věku.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Obrázková logopedie – Pepa bouchá na buben

179 Kč
159 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5 - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 3 až 5 roků dítěte.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5

179 Kč
159 Kč
Knížka pro začínající učitelky mateřských škol - 11%
Tato kniha vám zjednodušeně vysvětlí některé pojmy, přiblíží práci učitelky, vysvětlí režim v mateřské škole a poslouží jako návod k tvoření příprav.
pedagogika, didaktika

Knížka pro začínající učitelky mateřských škol

179 Kč
159 Kč
Speciálněpedagogické minimum pro učitele - 11%
Do škol přichází stále více žáků se speciálními vzdělávacími potřebami (SVP). Může se jednat o děti, které již mají určitou diagnózou stanovenou, ale i o jedince, kteří ji nemají.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciálněpedagogické minimum pro učitele

261 Kč
232 Kč
Výchova jako dobrodružství - 11%
Že to není možné? Že vám to přijde jako sci-fi? Pak neváhejte a prolistujte tuto knihu. Obsahuje nejen teoretická východiska a pedagogickou teorii a praktické zkušenosti z realizace v rámci projektu Gymnázia Přírodní škola...
pedagogika, didaktika

Výchova jako dobrodružství

270 Kč
240 Kč
Předškoláci v pohybu - 14%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí.
pedagogika, didaktika

Předškoláci v pohybu

176 Kč
151 Kč
Dějepis mezi vědou a vyprávěním - 11%
Kniha nabízí svébytný příspěvek do debaty o potenciálu výuky dějepisu a jejím propojení s moderními poznatky historických a společenských věd. Zároveň odpovídá na zvýšenou poptávku po výuce kritického myšlení a mediální gramotnosti.
pedagogika, didaktika

Dějepis mezi vědou a vyprávěním

224 Kč
199 Kč
Hravá abeceda - 11%
Budoucí školáci a prvňáci se za pomoci nejrozmanitějších cvičení a zábavných úkolů naučí poznat písmena od A do Ž a napsat je hůlkovým písmem, rozšíří si slovní zásobu pojmenováváním obrázků a procvičí si poznávání první hlásky ve slově.
pedagogika, didaktika

Hravá abeceda

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 251 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>