Nejprodávanější tituly v roce 2023
Amerika

Nikaragua - stručná historie států - 11%
Stručná historie státu Nikaragua. Geografické umístění na středoamerické šíji předurčilo Nikaraguu, aby se stala místem setkávání a tranzitu.
Amerika

Nikaragua - stručná historie států

144 Kč
128 Kč
Občan 865 - 11%
(1x)
Kniha popisuje obtížné a vleklé úsilí amerického Úřadu pro zvláštní vyšetřování (OSI) najít, zbavit amerického občanství a vyhostit bývalé nacisty a jejich pomocníky, kteří se po válce vloudili do Spojených států a vedli tam poklidný život, aniž by zaplatili za své zločiny.
Amerika

Občan 865

323 Kč
287 Kč
Historikové versus minulost - 11%
Fiktivní Overtonovo okno s přesným návodem, jak manipulovat diskursem, Schrödingerova kočka, která zároveň je i není živá – tyto mezníky kognitivních teorií by mohly tvořit širší referenční rámec knihy.
Amerika

Historikové versus minulost

378 Kč
336 Kč
Kapitoly z britských a amerických dějin - 11%
(1x)

Kolektivní monografie, již tvoří soubor volně souvisejících kapitol, je věnována dějinám Anglie (Velké Británie) a Ameriky (Spojených států amerických) od počátku novověku do současnosti.

Amerika

Kapitoly z britských a amerických dějin

306 Kč
272 Kč
Dominikánská republika - 11%
Historie Dominikánské republiky
Amerika

Dominikánská republika

171 Kč
152 Kč
Aztécký kalendář - 11%
(5x)
Tato na českém trhu ojedinělá kniha přivádí čtenáře do minulosti aztéckého národa a spolu s ním má možnost vydat se vstříc budoucnosti pod vedením Pátého Slunce.
Amerika

Aztécký kalendář

315 Kč
280 Kč
Botswana - stručná historie států - 11%
U nás nepříliš známá země, která se do povědomí českého čtenáře dostala především díky nemoci AIDS. Přitom ve srovnání s ostatními africkými zeměmi se Botswana vyznačuje vysokou mírou demokracie a fungujícími institucemi.
Amerika

Botswana - stručná historie států

135 Kč
120 Kč
Toulky minulostí světa 8. - 11%
Další díl oblíbené edice Toulky minulostí světa. Osídlení Nového světa, vznik Spojených států a jejich velmocenská cesta, dějiny Latinské Ameriky a Austrálie.
Amerika

Toulky minulostí světa 8.

359 Kč
319 Kč
USA a znovusjednocení Německa - 11%
Přehledná a faktograficky velmi bohatá studie opřená o solidní bázi pramenů i sekundárních zdrojů představuje cenný vklad do studia mezinárodních vztahů na prahu světa po studené válce.
Amerika

USA a znovusjednocení Německa

122 Kč
109 Kč
Když kraloval charakter - 11%
Životní příběh bývalého prezidenta USA Ronalda Reagana. Peggy Noonanová, zvláštní prezidentova asistentka, postupně odhaluje pravou povahu muže, jenž je pokládán za iniciátora velkých dějinných zvratů.
Amerika

Když kraloval charakter

324 Kč
288 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>