Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
učebnice - vzdělání

Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Praktická cvičení z biofyziky - 20%
Čtvrté, upravené vydání učebního textu pro posluchače Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové obsahuje úlohy určené k získání základních praktických dovedností při fyzikálních měřeních.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Praktická cvičení z biofyziky

100 Kč
80 Kč
Němčina pro samouky a věčné začátečníky - 20%
Publikace obsahuje 20 lekcí, v nichž si procvičíte gramatiku i osvojíte nová slovíčka. Lekce začínají moderními a autentickými krátkými texty, které jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. Jazykový koutek upozorňuje na konstrukce a vazby, které českým studentům dělají potíže.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Němčina pro samouky a věčné začátečníky

399 Kč
319 Kč
Průvodce studiem ekonomie - 20%
Průvodce studiem ekonomie je určen pro studenty bakalářských a navazujících magisterských především aplikovaných ekonomických oborů s cílem zopakovat si a ujasnit si poznatky z mikroekonomie a makroekonomie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Průvodce studiem ekonomie

129 Kč
103 Kč
Čeština pro cizince B1 - 20%
Učebnice je • moderní Nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B1. • univerzální Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům. Najde své uplatnění na univerzitách v předmětech vztahujících se k praktickému jazyku, komerčních kurzech, v jazykových školách i letních intenzivních kurzech češtiny pro cizince.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Čeština pro cizince B1

389 Kč
311 Kč
Pedagogika - 20%
Publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pedagogika

407 Kč
326 Kč
Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Angličtina na rovinu III - 20%
V třetí díle této série se opět setkáte s lehce humoristickou formou pojednávající o typických problémech, na které narážejí čeští studenti angličtiny na všech úrovních. Text poskytuje praktické, srozumitelné rady, jak je překonat.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina na rovinu III

259 Kč
207 Kč
Nová fyzika v kostce pro SŠ - 20%
Publikace přináší přehled středoškolské fyziky „v kostce“, tedy stručně a přehledně. Může posloužit jako rychlý vhled do problematiky daného tématu, ale také jako zdroj základních informací při přípravě k maturitě nebo k přijímacím zkouškám.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nová fyzika v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
1000 španělských slovíček - 20%
Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu atd.
učebnice - vzdělání
Ukázky

1000 španělských slovíček

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 457 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 46 > >>