Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
sci-fi a fantasy

Dvůr stříbrných plamenů - 20%
(6x)

Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

349 Kč
279 Kč
To jediné, co na světě zbývá - 20%
(1x)
Když Andrew potká Jamieho, je zraněný, vyhladovělý a nemá co ztratit. Smrtící virus zahubil většinu lidstva, včetně všech, které oba chlapci kdy milovali. Jestli je tato nová realita něčemu naučila, pak je to opatrnost.
sci-fi a fantasy
Ukázky

To jediné, co na světě zbývá

279 Kč
223 Kč
Syn - 20%
(1x)
Představte si, že žijete ve světě, kde je všeho dostatek, stravu i bydlení máte zajištěné, dokonce vám vyberou životního partnera a každé rodině přidělí jedno či dvě děti. Jenže kdo ty dětí rodí?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Syn

278 Kč
222 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 20%
(5x)

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

339 Kč
271 Kč
Brána pekel - 20%
(1x)
Najít cestu do podsvětí, ukrást duši z pekla. Jednoduchý plán, který se může zvrtnout tak na tisíc způsobů. Galaxy „Alex“ Sternová je odhodlaná dostat Darlingtona z pekla – i kdyby ji to mělo stát budoucnost v Léthé a na Yale.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Brána pekel

349 Kč
279 Kč
Ve stínu popela - 20%
(4x)
Smysl existence Serafeny Mierelové byl dávno určen jejími předky: musí se obětovat prvotnímu bohu smrti. Tak zní oficiální verze, o které ví každý obyvatel království Lasanie.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ve stínu popela

349 Kč
279 Kč
Železná vdova - 20%
(2x)
Chlapci z Huaxie sní o spárování s dívkami, aby pilotovali Chrysalises, obří transformační roboty, kteří mohou bojovat s mimozemšťany, kteří číhají za Velkou zdí. Nevadí, že dívky často umírají na psychickou zátěž.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Železná vdova

319 Kč
255 Kč
Dotek temnoty - 20%
(1x)
Persefona sice je bohyní jara, ale květiny při jejím doteku usychají. Doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za novinářku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dotek temnoty

319 Kč
255 Kč
Nezdolná I - 20%
(1x)
Saře se před deseti lety zhroutil svět, když byl její otec brutálně zavražděn. Teď je jí sedmnáct, ale vzpomínky na ten den ji stále pronásledují a touha pochopit, co přesně se stalo, ji pohání vpřed.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nezdolná I

369 Kč
295 Kč
Tlukot tisíců srdcí - 20%
(2x)
Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych nemůže změnit skutečnost, že svůj osud nemá pod kontrolou. City jejího královského otce ochladly a teď ji nutí, aby vstoupila do manželství bez lásky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tlukot tisíců srdcí

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 398 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 40 > >>