Nejprodávanější tituly v roce 2023
sport a fitness

Outdoorový průvodce - Krušné hory - 20%
Krušné hory. Vystoupáte-li do kopců nad slavná lázeňská města Karlovy Vary, Mariánské Lázně nebo Teplice, dostanete se na vrcholky Krušných hor a můžete si užít panoramat.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Krušné hory

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras - 20%
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras

139 Kč
111 Kč
Tajemství mládí I. - 11%
Základní spisy umění čchi-kung sepsané Bódhidharmou, používané již více než tisíc let adepty kung-fu.
sport a fitness

Tajemství mládí I.

183 Kč
162 Kč
Fotbalová školička - 20%
Fotbalová školička seznamuje děti ve věku od 4 do 6 let zábavnou a všeobecnou formou se základy fotbalu. Všem trenérům a rodičům malých fotbalových adeptů přinášíme první ucelenou publikaci zaměřenou speciálně na tuto věkovou skupinu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová školička

149 Kč
119 Kč
Hokejbal - 20%
Hokejbal jako organizovaný sport se zrodil ze všeobecně dobře známého pouličního hokeje, tedy hry s hokejovou holí a tenisovým míčkem, kterou s oblibou hrály celé generace dětí na školních i sídlištních hřištích.
sport a fitness
Ukázky

Hokejbal

149 Kč
119 Kč
Bubiši  - Bible karate - 11%

Dostává se Vám do rukou neobyčejná kniha o bojových uměních, z které čerpaly mnohé generace mistrů kung-fu / wu-šu, kobudó a karatedó a jež byla zdrojem ponaučení mnohých škol bojových umění v Číně, na Okinawě i v Japonsku.

sport a fitness

Bubiši - Bible karate

428 Kč
380 Kč
Florbal - 20%
Florbal je v současnosti jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících sportů u nás. Hrají ho již tři desítky tisíc registrovaných hráčů a tisíce a tisíce školou povinných kluků i holek a dalších zájemců.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

118 Kč
94 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha - 11%
Jedná se o vůbec první knihu publikovanou na Západě, která seriózně pojednává o vzájemné vazbě mezi oběma prastarými indickými vědami, jež se staly východiskem pro celou řadu dnešních alternativních přístupů ke zdraví a duchovnímu vývoji.
sport a fitness

Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha

322 Kč
286 Kč
Jogging - 20%
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
sport a fitness
Ukázky

Jogging

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 501 - 510 z 516 položek
<< < 1 .. 49 50 51 52 > >>