Nejprodávanější tituly v roce 2023
příběhy ze života

Odhalená tajemství
Jsou tu vánoční prázdniny, Chris, Sára, Pat a Charles se cítí doma trochu osamělí. Tak rádi by už byli zase ve škole. Chris se svými kamarády založí společenstvo rebelů, které chce být ve všem nejlepší.
příběhy ze života

Odhalená tajemství

143 Kč
Přece to nevzdáš - 11%
Veselá Klárka, která ráda sní, umí kreslit a vyprávět příběhy, se jednoho letního dne octne v nemocnici s vážnou chorobou.
příběhy ze života

Přece to nevzdáš

215 Kč
191 Kč
Rebelové
Třináctiletý Chris nemá zrovna lehký život, jeho matka celý den tvrdě pracuje, aby uživila rodinu, on se schází se špatnými lidmi. Po incidentu s policí sociální pracovník a Chrisova máma rozhodnou poslat ho do školy se sociálním programem.
příběhy ze života

Rebelové

143 Kč
Slunce je také hvězda - 11%
(1x)
Natasha je dívka, která věří ve vědu a fakta. Může za to náhoda, nebo osud? Román plný lásky a naděje od oceňované autorky.
příběhy ze života

Slunce je také hvězda

296 Kč
263 Kč
Školnice Valerie se ujímá vedení - 11%
Tajemná kráska s netopýřím tetováním proměnila nudnou a smutnou Pátou základní školu k nepoznání. Něco důležitého ale ještě zbývá zařídit. Před Valerií je poslední úkol, ve kterém hlavní roli sehraje sám pan ředitel.
příběhy ze života

Školnice Valerie se ujímá vedení

179 Kč
159 Kč
Ztřeštěný dům na stromě - 52 pater - 11%
Vítejte v dalším pokračování dobrodružných příběhů Andyho a Terryho, kteří přistavěli dalších 13 pater.
příběhy ze života

Ztřeštěný dům na stromě - 52 pater

224 Kč
199 Kč
Vánoční hvězda a splněná přání - 11%
Malá Ida žije v dětském domově a moc touží po mamince a tatínkovi. Není tolik průbojná jako ostatní děti, a tak se na ni většinou nedostane pohlazení nebo pochování na klíně. Knížka je určena dětem mladšího školního věku.
příběhy ze života

Vánoční hvězda a splněná přání

224 Kč
199 Kč
Ztraceni v čase - 20%
Martin tráví léto u babičky na vsi. Prokletá dvojka z chování – už mohl být u moře! Teď je na venkově, kde je pár chalup a jinak nic.
příběhy ze života
Ukázky

Ztraceni v čase

179 Kč
143 Kč
Hrdinův atlas smrtících draků - 11%
Škyťákovi bude dvanáct. Tedy když se mu podaří přežít narozeniny. Pokud nedokáže do večera uloupit z nedobytné Hromotlucké knihovny spis Jak vycvičit draka, jeho zlobivý dráček Bezzubka bude vypovězen z kmene.
příběhy ze života

Hrdinův atlas smrtících draků

224 Kč
199 Kč
Molly & Zuza - 11%
(1x)
Autorská kniha Molly & Zuza mladé ilustrátorky a spisovatelky Klary Persson se ve Švédsku stala Knihou roku 2012 a současně nejlepším debutem ve své kategorii. Vyprávění o dvojčatech spojených copy je příběhem vzájemného pouta.
příběhy ze života

Molly & Zuza

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 571 - 580 z 583 položek
<< < 1 .. 56 57 58 59 > >>