Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2023
sci-fi

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
sci-fi
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč
Fraktální šum - 20%
Strhující román z univerza bestsellerové série Spát v moři hvězd.
sci-fi
Ukázky

Fraktální šum

449 Kč
359 Kč
Mexabo - 20%
(1x)
Humorné sci-fi, ve kterém se partička zdiskreditovaných vědců náhodou dostane do daleké galaxie. Nečeká je však žádná pohodová návštěva, ale pořádné drama.
sci-fi
Ukázky

Mexabo

290 Kč
232 Kč
Příchod bohů - 20%
Legendární vědecko-fantastické povídky od krále české komiksové scény: o nových planetách, o posádkách kosmických korábů, a o jejich dobývání vesmíru.
sci-fi
Ukázky

Příchod bohů

349 Kč
279 Kč
Spát v moři hvězd - Kniha II - 20%
(1x)
Strhující závěr epické vesmírné ságy od autora bestsellerové série Odkaz Dračích jezdců. Xenobioložka Kira Navárezová na průzkumné misi objevila mimozemský organismus a celý život se jí obrátil vzhůru nohama.
sci-fi
Ukázky

Spát v moři hvězd - Kniha II

399 Kč
319 Kč
Stroj času - 20%
(1x)
Jeden z nejpůsobivějších a nejvlivnějších románů sci-fi, jaké byly kdy napsány o putování v čase a prostoru od kultovního autora sci-fi H. G. Wellse.
sci-fi
Ukázky

Stroj času

299 Kč
239 Kč
Armabetton - 20%
(6x)
Když se řekne beton, zní to bezpečně a solidně. Ani opravdu velké množství betonu člověka nevyděsí. Miliony tun betonu ve vesmíru nedaleko naší planety vás také o spánek nepřipraví. Ale co když se ta obrovská hmota začne pohybovat k Zemi?
sci-fi
Ukázky

Armabetton

220 Kč
176 Kč
Hvězdná hora - 20%
Příběh nás zavede do mystického království ztraceného uprostřed africké pouště, kam se náš hrdina dostane na počátku boje o trůn, protože vládce Hvězdné hory náhle zemřel a jeho jediná dcera musí učinit životní rozhodnutí.
sci-fi
Ukázky

Hvězdná hora

140 Kč
112 Kč
Já, Finis - 20%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

329 Kč
263 Kč
Nezkoušej na mě zapomenout - 20%
(1x)
Chinco není čtvrť pro rozmazlené hraběnky a zhýčkané citlivky s implantovanými enzymatickými zesilovači, neurotransmiterovými urychlovači a dalšími podpůrnými mozkovými biotechnologiemi.
sci-fi
Ukázky

Nezkoušej na mě zapomenout

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>