Nejprodávanější tituly v roce 2023
historické romány

Alexandra - 11%
Anglie, 1802
Alexandra Williamsová má všechno, co si mladá dáma z dobré rodiny může přát, je krásná a má laskavého, velmi bohatého otce, který ji právě uvedl do vyšší společnosti.
historické romány

Alexandra

359 Kč
319 Kč
Hříšní vévodové 3 – Nejhlubší touhy - 20%
Série Hříšní vévodové kniha 3. — Nejhlubší touhy Děj třetí romanticko historické detektivky se odehrává v roce 1821 v Anglii.
historické romány
Ukázky

Hříšní vévodové 3 – Nejhlubší touhy

377 Kč
302 Kč
Nevěsta na útěku - 11%
Oliver Russell se ocitl v noční můře. Po otci sice zdědil hraběcí titul, ale také obrovské dluhy. Aby zabránil blížícímu se bankrotu, rozjede se za bezdětnou a zámožnou tetou, s níž se rodina dlouhá léta nestýkala ...
historické romány

Nevěsta na útěku

359 Kč
319 Kč
Lvi na výsluní - 11%
Floriovi, chudí přistěhovalci z Kalábrie, dobyli Palermo. Z opovrhovaných apatykářů se stala nejvýznamnější sicilská rodina, jež ovládla obchod, dopravu a nejdůležitější průmyslová odvětví, přiženila se do aristokratických kruhů a vstoupila do politi
historické romány

Lvi na výsluní

332 Kč
295 Kč
Sem s tím Skotem - 20%
(1x)
MacTaggertovi bratři mají jeden jediný úkol: najít si anglické nevěsty, jinak přijdou o všechno! Coll MacTaggert, vikomt Glendarril, je vysoký, drsný skotský horal, který nerad někoho poslouchá.
historické romány
Ukázky

Sem s tím Skotem

249 Kč
199 Kč
Pomsta hraběte Lyndona - 11%
Charles Lyndon má vše, po čem ostatní touží. Je mladý, pohledný a bohatý. Jednoho dne má rovněž zdědit titul hraběte – ale zatím ho ještě nemá. A právě to se ukáže jako problém, když žádá o ruku dívku svých snů.
historické romány

Pomsta hraběte Lyndona

206 Kč
183 Kč
Tajemství lady Gwyn - 20%
(3x)
Major Joshua Wolfe, vnuk vévody z Armitage, se vrátil z napoleonských válek jako invalida. Protože jeho rodina neměla žádný majetek, je zaměstnán jako myslivec na panství Armitageů.
historické romány
Ukázky

Tajemství lady Gwyn

199 Kč
159 Kč
Mistr skandálů - 11%
Našla hrdinu, nebo se spolčila s ďáblem? Londýn roku 1814 se nepřestával bavit skandály lorda Hawksmoora. Benjamin byl oblíbencem nejvyšší společnosti a milovala ho i chudina.
historické romány

Mistr skandálů

314 Kč
279 Kč
Past na ženicha - 11%
Nová odhalení minulosti rodiny Russellových přinášejí komplikace, které nikdo neočekával. Ani Oliver, držící si odstup od důležitých žen svého života, ani Clara, jež ho chce přimět k usmíření a na všechno zlé zapomenout.
historické romány
Ukázky

Past na ženicha

323 Kč
287 Kč
Milenka prince z Walesu - 20%
Strhují příběh ženy, která musela ustoupit jiné, kvůli níž se anglický král jednou vzdá trůnu. Román vypráví skutečný příběh dcery amerického diplomata Thelmy Morganové, která se v Anglii provdá za vikomta Furnesse.
historické romány
Ukázky

Milenka prince z Walesu

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 98 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>