Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
osobnosti sportu

Born to Run - Zrozeni k běhu - 20%
(3x)
Zrozeni k běhu – Born to Run je kniha plná fantastických postav, ohromujících sportovních výkonů, nadčasové vědy, a především inspirace.
osobnosti sportu
Ukázky

Born to Run - Zrozeni k běhu

279 Kč
223 Kč
Tomáš Petreček: Limitům vstříc - 20%
(1x)
„Psal se rok 2012 a já poprvé vystoupil z letadla v Nepálu a brzy stál před osmitisícovkou, kterou jsem dosud znal jen z fotek a knížek.“
osobnosti sportu
Ukázky

Tomáš Petreček: Limitům vstříc

269 Kč
215 Kč
Nagano 1998 - 20%

Lední hokej prožíval na olympiádě v Naganu 1998 svůj Turnaj století. Čeští hokejisté si na něm splnili sen a vstoupili do historie. A drtivá většina národa nikdy nezapomene na chvíle štěstí a hrdosti na rodnou zemi.

osobnosti sportu
Ukázky

Nagano 1998

179 Kč
143 Kč
Sám sobě psem - 20%
V knize najdete sbírku netradičních a často mrazivých zážitků. Možná, že i vám bude při čtení zima, budou vás bolet nohy a začnete mít halucinace. Ale rozhodně se i zasmějete.
osobnosti sportu
Ukázky

Sám sobě psem

225 Kč
180 Kč
Odsouzená talentem - 20%
Lidé ze všech oblastí života často hledají způsob, jak změnit karty, co jim byly rozdány. Usilují o to, aby šli po jiné cestě, než která jim byla nalinkována jejich nejbližšími. Jak lze dosáhnout úspěchu, ale přitom neztratit sebe sama?
osobnosti sportu
Ukázky

Odsouzená talentem

170 Kč
136 Kč
Petr Rada: nezkrotný bouřlivák - 20%
Populární trenér a pábitel v jedné osobě vypráví neuvěřitelné příhody, které bezesporu zaujmou každého fotbalového fanouška. Svérázný bouřlivák a trenér, jenž se s ničím nepárá.
osobnosti sportu
Ukázky

Petr Rada: nezkrotný bouřlivák

249 Kč
199 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

osobnosti sportu
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Hrdinové formule 1 - Clark, Fittipaldi, Mansell - 20%
Geniální Skot Jim Clark, který v 60. letech ovládl dění na světových závodních okruzích. Emerson Fittipaldi, první z představitelů „brazilské vlny talentů. A do třetice ke všemu odhodlaný Angličan Nigel Mansell, který v cestě za svým snem neváhal riskovat zdraví i veškeré finance.
osobnosti sportu
Ukázky

Hrdinové formule 1 - Clark, Fittipaldi, Mansell

599 Kč
479 Kč
Radek Štěpánek: český lev - 20%
(1x)

Sportovní příběh české tenisové hvězdy s obrovským srdcem. Životopis českého tenisty Radka Štěpánka, vítěze US Open a Australian Open, který v listopadu 2017 oznámil ukončení aktivní kariéry a spolu s legendárním Andrem Agassim začal trénovat hvězdného Novaka Djokoviće.

osobnosti sportu
Ukázky

Radek Štěpánek: český lev

189 Kč
151 Kč
Život je skejt - 20%
Vítej ve světě skateboardingu a seznam se s českým profesionálním riderem! Nejpopulárnější a nejuznávanější skejťák v Česku vzpomíná na historky z dětství, své začátky i nesnadnou cestu za splněním svého snu.
osobnosti sportu
Ukázky

Život je skejt

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 57 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>