Nejprodávanější Kniha v roce 2023
kariéra

Digitální řeč těla - 11%
Posuňte své komunikační dovednosti na novou úroveň! Lidé spoléhají na řeč těla jako na nedílnou součást vzájemné komunikace.
kariéra
Ukázky

Digitální řeč těla

359 Kč
319 Kč
Manažer jako druhé řemeslo – V první linii - 11%
Kniha „Manažer jako druhé řemeslo – V první linii“ je základní návod na to, jak zvládnout „řemeslo“ vedení lidí. Je zaměřena na ty vedoucí, kteří přímo řídí nějakou skupinu pracovníků. Jsou to vedoucí oddělení, týmů nebo směn.
kariéra
Ukázky

Manažer jako druhé řemeslo – V první linii

277 Kč
246 Kč
Nepsaná pravidla
Chystáte se nastoupit do nového zaměstnání? A co teď? Jak se máte chovat první den v nové práci? Nepsaná pravidla jsou knihou plnou inspirace k tomu, abyste si připravili podmínky pro naplňující kariéru.
kariéra

Nepsaná pravidla

269 Kč
Péče on-line v psychosociálních oborech - 11%
Pandemie COVID-19 významně urychlila definování distanční formy péče při práci s klienty a pacienty.
kariéra

Péče on-line v psychosociálních oborech

359 Kč
319 Kč
Slovní sebeobrana - 11%
Kniha je určena všem, kteří chtějí uspět v každodenní komunikaci. Nabízí jednoduchý návod, díky kterému usměrníte své vyjadřování a předejdete konfliktům.
kariéra

Slovní sebeobrana

314 Kč
279 Kč
Strategický management lidských zdrojů - 11%
V této aktuální knize se dozvíte, jak nastavit management lidských zdrojů v organizaci, jak aplikovat age management, společenskou odpovědnost, jak budovat značku zaměstnavatele a v neposlední řadě jak dosahovat konkurenční výhody v organizaci s důrazem na udržitelnost.
kariéra

Strategický management lidských zdrojů

449 Kč
399 Kč
Buďte výjimeční - 11%
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
kariéra

Buďte výjimeční

386 Kč
343 Kč
Divoké nápady v bezpečném prostředí - 11%
(3x)
Ať už řešíte marketingovou strategii, divadelní hru, nebo třeba klimatickou změnu, dvě věci máte společné: potřebujete najít tvořivé řešení a pracovat na něm v týmu. Tato kniha vám pomůže objevit způsoby, jak týmovou tvořivost podporovat a rozvíjet.
kariéra

Divoké nápady v bezpečném prostředí

351 Kč
312 Kč
Jak vést lidi a probudit v nich život - 36%

Anselm Grün v této knize ukazuje, jaké předpoklady pro vedení lidí jsou klíčové, jak mohou organizaci prospět, a také cestu, jak jich dosáhnout.

kariéra

Jak vést lidi a probudit v nich život

230 Kč
148 Kč
Strategie digitálního marketingu - 11%
Tato kniha je praktickým návodem pro každého marketéra, manažera či studenta marketingu, který potřebuje vybudovat racionální marketingovou strategii pro dosažení měřitelných a optimalizovaných výsledků.
kariéra

Strategie digitálního marketingu

531 Kč
472 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 134 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>