Nejprodávanější Kniha v roce 2023
karty

Velké logopedické pexeso 1 - 11%
Velké logopedické pexeso obsahuje ve třech dílech 54 témat ze základní slovní zásoby přibližně tříletých dětí.
karty

Velké logopedické pexeso 1

143 Kč
127 Kč
Léčivé rady pro uzdravení - 11%
Caroline Myssová vytvořila Léčivé rady pro uzdravení - sadu 50 karet, které vaší cestu mohou správně nasměrovat.
karty

Léčivé rady pro uzdravení

403 Kč
358 Kč
Velká kniha Crowleyho Tarotu - 6%
(1x)
Tarotové symboly z pohledu psychologie a mytologie. Kniha přináší mimo jiné rozbor moderní a starověké symboliky spjaté s Tarotem, dosud nejpodrobnější popis 78 karet Thothova Tarotu, nyní navíc s váčkem na karty.
karty

Velká kniha Crowleyho Tarotu

944 Kč
889 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
karty

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Jóga karty - 11%
Jedinečný nástroj, jak efektivně a rychle začít praktikovat jógu. Balíček obsahuje 55 ásan abecedně řazených, 3 karty o dechu - pránájáma a kartu Pozdrav slunci.
karty

Jóga karty

531 Kč
472 Kč
Egyptský tarot lásky - 11%
Pomocí těchto karet se můžete zorientovat ve vašem vztahu. Co dělám špatneě, na co si mám dát pozor, co očekávám, kde žiji iluzi a co mám žít v partnerství.
karty

Egyptský tarot lásky

531 Kč
472 Kč
Sami sobě kartářem II. díl - 11%
Vykládání karet klasicky nebo pomocí siderického kyvadla.
karty

Sami sobě kartářem II. díl

88 Kč
78 Kč
Karty bohyně Kálí - 6%
(1x)
Kálí, divoká Matka božské milosti, duchovní svobody a radikální transformace přijímá vaši odvážnou duši do své náruče.
karty

Karty bohyně Kálí

424 Kč
399 Kč
Karty sebepoznání - 11%
Tyto karty byly namalovány automatickou kresbou a doplněny sděleními channelingem. Pomáhají nám uvědomit si, co žijeme a jaké chyby děláme. Tím si lépe můžeme uvědomovat, co je třeba změnit. Vědomostmi sílíme a lépe si můžeme tvořit svůj život.
karty

Karty sebepoznání

441 Kč
392 Kč
Pojďme si hrát ven
Chcete, aby si vaše děti hrály více venku? Aby objevily vzrušení a zábavu, která doprovázela vás, když jste trávili každou volnou chvíli s kamarády? Pojďme si hrát ven je krabice plná her. Je to dárek dalším generacím od nás, od dětí, které strávily hodiny a hodiny běháním venku, trháním triček, otloukáním loktů, šplháním po stromech a házením žabek, hrou na babu, na policajty a zloděje, na krvavé koleno i na spoustu dalších. Díky těmhle hrám bylo naše dětství tak úžasné, a teď je načase, aby se s nimi seznámily i další generace. V krabici najdete přes 50 kartiček, které představují oblíbené venkovní hry. Každá kartička obsahuje jednu hru, vysvětluje její pravidla a nabízí tipy a triky, které dovedou hráče k vítězství. Nechybí tradiční české hry, ale také zajímavé hry ze zahraničí, které si děti (nebo i dospělí) určitě oblíbí! Krabice Pojďme si hrát ven je ideálním společníkem každého dítěte, rodiny, školních vychovatelů nebo táborových vedoucích.
karty

Pojďme si hrát ven

224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 80 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>