Nejprodávanější Kniha v roce 2023
mystika, kabala

Egejská mysteria ideje krásy - 11%
(1x)
Do rukou českého čtenáře se dostává další kniha Františka Kabeláka. Autor v ní popisuje základní kameny esoterní praxe společné pro všechna odvětví hermetismu. Jasně a přesně rekapituluje jeho základní otázky: Jak se nazývá idea člověka?
mystika, kabala

Egejská mysteria ideje krásy

306 Kč
272 Kč
Živá moudrost starověkého Egypta - 11%
Autor nám v knize představuje nejkrásnější egyptské texty, které nás pobízejí k tomu, abychom se ponořili do věčného mystéria starověkého Egypta.
mystika, kabala

Živá moudrost starověkého Egypta

180 Kč
160 Kč
Mistr Eckhart. Slovo věčnosti - 11%
(1x)
Kniha se věnuje tématu oproštění u Mistra Eckharta, středověkého teologa, a kazatele, "otce německé mystiky", který ve svém díle jedinečným způsobem spojuje středověkou teologickou tradici s hlubokou spirituální zkušeností mystické jednoty.
mystika, kabala

Mistr Eckhart. Slovo věčnosti

243 Kč
216 Kč
Praga mystica - Město Velké Bohyně - 11%
Tato kniha odhaluje skrytý charakter města, které bylo v pravěku posvátným územím Velké Bohyně. Přibližuje roli kamenného knížecího stolce na vrchu Pražského hradu, popisuje záhadný pahorek Žiži či magický kamenný kruh kolem Prahy a další zajímavosti.
mystika, kabala

Praga mystica - Město Velké Bohyně

270 Kč
240 Kč
Odpovědi z ticha - 11%

"Tato kniha patří k tomu nejkvalitnějšímu, co nabízí současná ezoterická či spirituální literatura. J. Chappel na základě deníkových záznamů popisuje, jak dosáhl stavu „osvícení“ a co se dělo poté.

mystika, kabala

Odpovědi z ticha

250 Kč
222 Kč
Síla snění a Kabala - 11%
Síla snění a kabala je kniha nejen o síle snů, ale i o práci s nimi a o práci s imaginální myslí.
mystika, kabala

Síla snění a Kabala

387 Kč
344 Kč
Numerologie - 11%
Odpradávna se lidé zajímali o svůj osud a snažili se nahlížet do budoucnosti prostřednictvím celé řady rozmanitých věšteckých metod. Některé z nich se dodnes těší velké oblibě, především astrologie, věštění pomocí tarotových karet a numerologie.
mystika, kabala

Numerologie

269 Kč
239 Kč
Tajné brány kabaly - 11%
Ted Andrews nám překládá nový a účinný způsob, jak se napojit na magii mystéria Stromu života. Odkrývá tajemství alternativní práce s kabalou - metodu, která nebyla dosud nikdy zveřejněna tiskem.
mystika, kabala

Tajné brány kabaly

304 Kč
270 Kč
Ještě je stále čas - 11%
(1x)
Kniha pojednává o velké příležitosti, kterou nám rok 2012, rok setkání, dává. Autorka chápe tento rok jako příležitost každého z nás se změnit, setkat se především se sebou samým, objevit své vesmírné kořeny a souvislosti.
mystika, kabala

Ještě je stále čas

198 Kč
176 Kč
Magie dnes - 11%
(1x)
Sborník z cyklu přednásek na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy věnovaný fenoménu magie. Přednášeli vědečtí odborníci i mágové.
mystika, kabala

Magie dnes

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>