Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2023
děti a mládež

Belinda a tajemný výlet - 11%
Belinda střídavou péči zkrátka nesnáší. Jeden týden žije u mámy, jeden zase u táty. Má pocit, že není nikde doma. Její maminka Jasmína ji po dlouhém váhání vezme o letních prázdninách na tajemný výlet do krajiny svého mládí.
děti a mládež

Belinda a tajemný výlet

269 Kč
239 Kč
Dědečku, vyprávěj o světě - 11%
Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi.
děti a mládež

Dědečku, vyprávěj o světě

314 Kč
279 Kč
Karel IV. - 11%
Zaposlouchejte se do úžasného příběhu z doby Karla IV. Jitka Ježková čte Bářino první dobrodružství v minulosti, kde se spolu s výrostkem Karlem zapletou do únosu s velmi překvapivým rozuzlením.
děti a mládež

Karel IV.

224 Kč
199 Kč
Poklad ve stříbrném jezeře - 11%
Dobrodružný román, v němž neporazitelný Old Shatterhand s rudým bratrem Vinnetouem bojují o starý indiánský poklad uložený uprostřed Stříbrného jezera.
děti a mládež

Poklad ve stříbrném jezeře

296 Kč
263 Kč
Vúdúlínek - 11%

Na jménu prý nesejde. Jenže zrovna jeho svedlo z cesty… Neposlušný Budulínek je proti němu břídil! Nalezenec, kterého se v pohádkovém Krachlese ujali panovačná jezinka Blbule a uťápnutý hejkal Blboul, je totiž zlobidlo přímo ukrutné...

děti a mládež

Vúdúlínek

260 Kč
231 Kč
Zlatá zebra - 11%
Pro děti 5-8 let a všechny starší, kteří si chtějí zavzpomínat na své dětství.
děti a mládež

Zlatá zebra

224 Kč
199 Kč
Agnes a ostrov Stínů - 11%
(1x)
Stýskalo se vám po odvážné Agnes, veselém Karim, drzé koale Bobo, sucharovi Gormovi, moudrém Ezrovi a laskavé Leile? Vydejte se spolu s nimi vstříc dalšímu dobrodružství!
děti a mládež

Agnes a ostrov Stínů

386 Kč
343 Kč
Warren XIII. a Vševidoucí oko - 11%
(2x)
O takovém dětství se vám nezdálo ani v těch nejbláznivějších snech. Warren XIII. je dědicem a správcem starobylého rodinného hotelu, kde se děje jedna podivnější věc za druhou.
děti a mládež

Warren XIII. a Vševidoucí oko

314 Kč
279 Kč
Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého - 11%
Hurvínek dělal v diktátech spoustu chyb, což rozčilovalo paní Kateřinu (Bábinku), a tak se Hurvínek se Spejblem a Máničkou rozhodli, že v rámci sebevzdělávání vytvoří učebnici jazyka českého a dají ji Bábince jako dárek k narozeninám.
děti a mládež

Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého

179 Kč
159 Kč
Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků - 11%
Jedenáctiletá Stela žije sice v zapadlé horské vesničce, ale o dobrodružství nemá nouzi. S dědečkem, tatínkem mašérem a smečkou šestnácti psů má o zábavu postaráno každý den. A co teprve, když se vydají na velké závody psích spřežení až na Aljašku!
děti a mládež

Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 195 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>