Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cestopisy

Sejdeme se na piazzetě - 20%
S touto knihou můžete bloudit bočními uličkami italských měst, objevovat skrytá zákoutí a vychutnávat typickou vůni a hluk tržišť. Frances Mayesová odkrývá Itálii tak, jak ji znají pouze místní.
cestopisy
Ukázky

Sejdeme se na piazzetě

249 Kč
199 Kč
Vendulka - 20%
(4x)
Když známý československý fotograf Jan Lukas zmáčkl spoušť svého aparátu, mělo Vendulce Voglové zbývat několik měsíců života. Fotografie, která později udělala z dvanáctiletého děvčete symbol holokaustu, přitom nemusela vůbec vzniknout.
cestopisy
Ukázky

Vendulka

220 Kč
176 Kč
Ztracen na Hedvábné stezce - 20%
Pojďte se společně s autorem ztratit ve vyprahlých pouštích nebo pod hřebeny vysokých hor a objevit starodávná města, která po staletí určovala chod dějin. Projeďte se mnou starodávnou karavanní trasu z Evropy do Číny.
cestopisy
Ukázky

Ztracen na Hedvábné stezce

299 Kč
239 Kč
Pivo na Loiře - 20%
(2x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
cestopisy
Ukázky

Pivo na Loiře

198 Kč
158 Kč
Z mého severoitalského deníku - 20%
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“
cestopisy
Ukázky

Z mého severoitalského deníku

199 Kč
159 Kč
Žena v polární noci - 20%
(6x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

cestopisy
Ukázky

Žena v polární noci

230 Kč
184 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestopisy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestopisy
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Ivalu - 20%

Když člověk bojuje o přežití, dosud důležité věci náhle ztratí na závažnosti a do popředí vystoupí docela jiné hodnoty. Mladá inuitská žena Ivalu přežívá ze dne na den, protože její rodina nemá živitele-lovce.

cestopisy
Ukázky

Ivalu

269 Kč
215 Kč
Jak jsem poznal Japonsko - 20%
Japonsko je vzdálená exotická země opředená mýty a záhadami. Před svou první cestou jsem nic moc nevěděl. Pojmy jako wabi-sabi, kincugi či ikigai jsem měl za kouzelné formulky. Japonci mě však hodně naučili.
cestopisy
Ukázky

Jak jsem poznal Japonsko

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 157 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>