Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
druhý stupeň

Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

druhý stupeň
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
druhý stupeň
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Vánoce - historie, zvyky, tradice - 20%
Vánoce – jeden z nejvýznamnějších křesťanských svátků, který slaví lidé po celém světě. Proč jsou tak oblíbené a jaká je jejich historie? Odpovědi najdete v této bohatě ilustrované publikaci.
druhý stupeň
Ukázky

Vánoce - historie, zvyky, tradice

209 Kč
167 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
druhý stupeň
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
druhý stupeň
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 20%
(2x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
druhý stupeň
Ukázky

Příšerné příběhy z temného tunelu

169 Kč
135 Kč
Ztracený rok - 20%
Píše se rok 2020 a třináctiletý Matthew je během covidové pandemie uvězněný doma, jeho táta trčí ve Francii a maminka přestěhuje chlapcovu stoletou prababičku k nim domů, aby ji ochránila před nemocí.
druhý stupeň
Ukázky

Ztracený rok

298 Kč
238 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
druhý stupeň
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2 - 20%
Nudí se občas Vaše dítě v hodinách matematiky nebo prvouky? Pracuje rádo s čísly, je v myšlení, matematice a znalostech napřed oproti vrstevníkům? Podpořte jeho nadání a nabídněte mu knihu plnou zábavných úkolů, které jeho talent posílí a rozvinou.
druhý stupeň
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2

149 Kč
119 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
druhý stupeň
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 113 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>