Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
historické romány

Všude samý Skot - 20%
(1x)
Londýnská slečna Amelia-Rose Baxterová nebude nikomu za hlupáka. Její rodiče by sice rádi ulovili zetě se šlechtickým titulem, ale ona nikdy nevymění to, čím je, za příslib manželství.
historické romány
Ukázky

Všude samý Skot

199 Kč
159 Kč
Poklad rubínového srdce - 20%
Když čtyřletá Michele ztratila při nehodě oba rodiče, našla bezpečné útočiště v náruči milující poručnice Angeliky de Dambresse.
historické romány
Ukázky

Poklad rubínového srdce

189 Kč
151 Kč
Srdcem mojí babičky - 20%
Něčí zpověď může pro jiného znamenat prozření. Po ztrátě baletní kariéry a odcizení se s rodinou Ester trpí nedostatkem sebedůvěry. Své problémy řeší hladověním a celkovým nezájmem o dění v protektorátě. K osobním tragédiím se brzo přidává i hrozba totálního nasazení.
historické romány
Ukázky

Srdcem mojí babičky

279 Kč
223 Kč
Zaprodaný cit - 20%
Příběh se odehrává v zemi zvané Myosoté, kde „zamrzl čas“ mezi 18. a 19. stoletím. I přesto se mezi místními najdou i moderně smýšlející lidé.
historické romány
Ukázky

Zaprodaný cit

219 Kč
175 Kč
Advokátův syn - 20%
(3x)
Sophia Giffordová zůstává se svými zářivě rudými vlasy a spoustou pih na konci své třetí společenské sezony stále nezadaná, a proto je rozhodnutá, že přijme nabídku svého současného nápadníka pana Fawcetta – pokud se ovšem vysloví...
historické romány
Ukázky

Advokátův syn

229 Kč
183 Kč
Eiffel - 20%
Za světoznámou ikonickou stavbou se skrývá příběh životního triumfu, z nějž vzešla zrada i osudová láska. Píše se rok 1886, blíží se Světová výstava a Gustave Eiffel má francouzskou metropoli ohromit dosud nevídaným monumentem.
historické romány
Ukázky

Eiffel

194 Kč
155 Kč
Nejdražší Josephine - 20%
2021: Smrt otce, krize dospívání, odklad studia na vysoké. Tak vypadá nejhorší rok v životě Josie De Clareové a žádné množství čaje a čokolády to nezachrání. Překvapivé dědictví v podobě venkovského sídla, o jehož existenci neměla potuchy, ji dovede k rozhodnutí opustit Londýn a vyčistit si hlavu.
historické romány
Ukázky

Nejdražší Josephine

279 Kč
223 Kč
Skandál v rytmu charlestonu - 20%
(1x)
Londýnská smetánka dvacátých let ve víru tance, lásky a intrik královské rodiny.
historické romány
Ukázky

Skandál v rytmu charlestonu

258 Kč
206 Kč
Cesta do nebes - 20%
(1x)
Elvira Carrisfordová přišla o oba rodiče a žije u své tety Willis, která však péči o ni bere jako otravnou povinnost, jíž by se ráda zbavila.
historické romány
Ukázky

Cesta do nebes

179 Kč
143 Kč
Jménem mojí sestry - 20%
(1x)

Ve válce a v lásce je vše dovoleno Kamila při úklidu babiččina bytu objeví fotografii odhalující tajemství – babička měla sestru dvojče. Dvojčata Ester a Soňa dospívají v protektorátní Praze.

historické romány
Ukázky

Jménem mojí sestry

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 75 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>