Nejprodávanější hudba v roce 2023
jazz a blues

Kup si bicí! - 11%
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.
jazz a blues

Kup si bicí!

261 Kč
232 Kč
Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha - 11%
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.
jazz a blues

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
287 Kč
Salep - 11%
Na debutovém albu Salep trio Sato-San To rafinovaně využívá a prolíná mystiku etnické hudby a velkých elektronických ploch, jazzová podbarvení a řízný podklad divokého junglu.
jazz a blues

Salep

269 Kč
239 Kč
Beňa & Ptaszek v kriminále - 11%
Většinu zde interpretovaných skladeb složili černí hudebníci z amerického jihu přímo ve vězení, na nucených pracích nebo při otrocké práci na bavlníkových plantážích. Nahrávka obsahuje jako bonus i závěrečný jam Beni a Ptaszka s vězeňskou kapelou Work Therapy z věznice Mírov v České republice.
jazz a blues

Beňa & Ptaszek v kriminále

224 Kč
199 Kč
Energit/Piknik - 11%
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.
jazz a blues

Energit/Piknik

269 Kč
239 Kč
Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels - 11%
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.
jazz a blues

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 56 položek
<< < 1 .. 4 5 6