Nejprodávanější tituly v roce 2023
kuchařky

Mleté maso - 11%
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.
kuchařky

Mleté maso

359 Kč
319 Kč
Pomazánky a dipy - 11%
Pro pomazánky je vždycky najde příležitost – k snídani, k svačině, večeři nebo na bufetovém stole. Nabídka receptů je rozmanitá: na své si přijdou jak milovníci masa a ryb, tak pravověrní vegetariáni a vegani či mlsalové.
kuchařky

Pomazánky a dipy

179 Kč
159 Kč
Divoké kvašené nápoje - 11%
(1x)
Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.
kuchařky

Divoké kvašené nápoje

512 Kč
455 Kč
Remoska v moderní i babiččině kuchyni - 11%
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie.
kuchařky

Remoska v moderní i babiččině kuchyni

314 Kč
279 Kč
Sám sobě výživovým poradcem - 11%
Chcete začít zdravě jíst a lépe se starat o svoje tělo, ale nevíte, jak začít?
kuchařky

Sám sobě výživovým poradcem

359 Kč
319 Kč
Vegetariánský receptník - 11%
(2x)
Kniha je rozdělena na 7 kapitol (polévky, saláty, obiloviny…). V každé z nich najdete dva zajímavé recepty a několik volných stránek, které vám poskytnou dostatek prostoru pro zaznamenání vašich oblíbených receptů nebo vlastních poznámek.
kuchařky

Vegetariánský receptník

369 Kč
328 Kč
Výživa sportovců a sportovní výkon - 20%
(1x)
Učební texty Výživa sportovců a sportovní výkon vznikly jako reakce na příznivé ohlasy studentů 1. lékařské fakulty UK na přednášky ze stejnojmenného předmětu. Učebnice obsahuje kapitoly o výživě především u vytrvalostních a silových sportovců.
kuchařky
Ukázky

Výživa sportovců a sportovní výkon

130 Kč
104 Kč
Všechny čaje Číny - 11%
Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě, o jeho pěstování a zpracování, o estetických stránkách jeho přípravy v čajovém obřadu, o čajové keramice, o chemickém složení i jeho léčebných účincích.
kuchařky

Všechny čaje Číny

268 Kč
238 Kč
Asijská kuchyně - 11%
Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité.
kuchařky

Asijská kuchyně

449 Kč
399 Kč
Bible vína - Mistrovský průvodce vínem - 11%
(2x)
Světový bestseller se speciální kapitolou věnovanou moravským a českým vínům.
kuchařky

Bible vína - Mistrovský průvodce vínem

621 Kč
552 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 791 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 80 > >>