Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2023
světová

Karlík a továrna na čokoládu
(1x)

A teď račte vstoupit! Ale buďte opatrná, milá dítka. Neztrácejte hlavu! Nejančete! Zachovejte naprostý klid! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci! Zveme vás na celodenní návštěvu nejúžasnější továrny na světě.

světová

Karlík a továrna na čokoládu

314 Kč
Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“

Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni...

světová

Malý velký muž

494 Kč
Modlitba za Owena Meanyho
(8x)
Každodenní vzpomínka na něj je způsob, jak přežít smůle navzdory. Životní poustevník John Wheelwright odříkává barvitou litanii za spolužáka, jenž mu byl v telecích letech rádcem, vzorem neokázalých ctností a hlavně nerozlučným parťákem.
světová

Modlitba za Owena Meanyho

539 Kč
Nakonec přijde smrt
(1x)

Chvíle pomíjivá jako sen, a nakonec přinese jen smrt… Ovdovělé Reniseneb, jediné dceři zádušního kněze Imhotepa, připadá po návratu do rodného domu vše při starém. Ovšem jen do chvíle, než se ze svého statku na severu vrátí její otec a pán...

světová

Nakonec přijde smrt

341 Kč
Sbohem, armádo!

Milostný příběh amerického sanitního dobrovolníka a anglické ošetřovatelky odehrávající se na italské frontě během první světové války.

světová

Sbohem, armádo!

349 Kč
Sedm manželů Evelyn Hugo
(5x)
Znal ji celý svět, ale své tajemství si málem odnesla do hrobu…

Mladou začínající novinářku Monique Grantovou zaskočí nabídka stárnoucí hollywoodské hvězdy, stranící se už celé roky veřejnosti a médií, aby napsala její knižní biografii.

světová

Sedm manželů Evelyn Hugo

440 Kč
Vážka v jantaru
Po tragické prohře na svazích skotské Vysočiny se Claire Randallová a Jamie Fraser vydávají do Francie za časů Ludvíka XV., v jejímž velmocenském postavení spatřují příslib nového začátku. A nejsou jediní, kdo v exilu živí naději na lepší budoucnost.
světová

Vážka v jantaru

539 Kč
Vinnetou
Nejslavnější náčelník Apačů vstupuje na scénu. A s ním jeho přítel Old Shatterhand. Dva muži hájí spravedlnost a čest bílých i rudých bratrů proti všem zlosynům.
světová

Vinnetou

331 Kč
Vnučka
(3x)
V roce 1964 se na festivalu mládeže ve Východním Berlíně do sebe zamilují studentka z Východu a student ze Západu.
světová

Vnučka

314 Kč
Wíbuch Plýny
Greg se vydává za slávou – a bude to nářez! Greg vyjíždí na šňůru se svým bratrem Rodrickem a jeho kapelou Wíbuschná plýna!
světová
Ukázky

Wíbuch Plýny

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 517 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 52 > >>